Ένα ακόμη χάδι για σένα…#Dermoxen Cleanser Anti-Odour Fresh

_DSC3414

Με αγάπη και απόλυτο σεβασμό θα μιλήσουμε σήμερα ξανά για την θηλυκή μας πλευρά. Πριν λίγο καιρό μαζί γνωρίσαμε την Dermoxen (εδώανακαλύπτοντας προϊόντα ιδανικά για την ευαίσθητη περιοχή με στόχο την απόλυτη περιποίηση. Η Dermoxen χαρίζει τρυφερότητα και υπόσχεται ασφαλή και υγιεινή φροντίδα, ένα φυσικό χάδι για την ευαίσθητη περιοχή.

Η Dermoxen είναι μία σειρά προϊόντων που σχεδιάστηκε για την προσωπική υγιεινή κάθε γυναίκας από την παιδική της ηλικία, στην ενηλικίωση και ως την εμμηνόπαυση. Οι πρωτοποριακές συνθέσεις και η επιλογή των πρώτων υλών άριστης ποιότητας τα καθιστούν απόλυτα ασφαλή ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Τα προϊόντα Dermoxen είναι η νέα εποχή στην υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Η οικογένεια όμως μεγάλωσε, για αυτό και σήμερα η Dermoxen περήφανα μας παρουσιάζει το νέο της μέλος για έξτρα φροντίδα και προστασία.

Το Dermoxen Cleanser Anti-Odour Fresh είναι το πρώτο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή που καταπολεμά εξειδικευμένα και φυσικά τις δυσάρεστες οσμές που συχνά αποτελούν συμπτώματα δυσφορίας και κολπικών μολύνσεων. Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και καινοτόμες πρεβιοτικές ίνες φυτικής προέλευσης, μεγάλης σημασίας για τη ρύθμιση της κολπικής βακτηριακής χλωρίδας, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας των κολπικών μεμβρανών. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού δρα αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων που ευθύνονται για την κακή οσμή, το αιθέριο έλαιο Melissa είναι αυτό το οποίο ασκεί βαθιά αναζωογονητική και αποσμητική δράση, ενώ οι πρεβιοτικές ίνες ευνοούν τον φυσικό πολλαπλασιασμό των Lactobacilli, προκειμένου να προστατεύσουν τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής. Το Anti-Odour Fresh είναι δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει paraben, SLS, SLES, είναι 95% φυτικό με εκχυλίσματα φιλικά προς την επιδερμίδα. Ένα προϊόν που χρειάζεται κάθε γυναίκα ανεξάρτητα την ηλικία της.

Την ολοκληρωμένη σειρά Dermoxen μπορείς να την βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, βρες το πιο κοντινό σου εδώ. Αν όμως θες περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για όλα τα προϊόντα μπορείς να δεις εδώ και εδώ

Πόπη.

1 comments
0 likes
Prev post: Northern Collection…#Natura SibericaNext post: Makeup Workshop by Yiannis Michailidis

Comments

  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

    24 Νοεμβρίου, 2017 at 4:53 μμ
    Reply

    eyxaristoyme

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM