Ένα καλσόν, μα τι καλσόν! Light Legs…#Scholl

0032

Ένα νέο διαφορετικό λανσάρισμα έγινε πριν λίγες μέρες και όχι δεν είναι καλλυντικά. Είναι κατά την γνώμη μου κάτι ακόμη καλύτερο και ξέρω ότι θα το λατρέψεις. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που οι ώρες που είσαι όρθια είναι πολλές και συνήθως εκτός σπιτιού τότε πραγματικά υποφέρεις, άλλωστε οι ρυθμοί που ζούμε είναι τόσο απαιτητικοί και γρήγοροι που πια δεν τους προλαβαίνουμε. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα ήθελες περισσότερο χρόνο ώστε να ξεκουράζεις το σώμα σου και τα κουρασμένα σου πόδια, άλλα δεν το καταφέρνεις πάντα. Για αυτό η Scholl μας παρουσιάζει τα καλσόν νέας γενιάς Scholl Light Legs ώστε να κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες στον κόσμο, όπως προκύπτει από έρευνες σε διαφορετικές χώρες, παραπονιούνται πως νιώθουν τα πόδια τους βαριά και κουρασμένα. Η λύση για πόδια ανάλαφρα και ξεκούραστα, αλλά ταυτόχρονα όμορφα και στιλάτα, όλη την ημέρα, είναι τα νέα Scholl Light Legs. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία πλέξης Fibre Firm™, που βασίζεται σε ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο διαπνέον υλικό, το Scholl Light Legs παρέχει διαβαθμισμένη συμπίεση κατά μήκος του ποδιού, ασκώντας τη μεγαλύτερη πίεση στον αστράγαλο που μειώνεται ανεβαίνοντας προς τον μηρό. Έτσι, ενισχύεται ενεργά η κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, με αποτέλεσμα μια πιο ανάλαφρη αίσθηση όλη την ημέρα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του καλσόν είναι πως, χάρη στο υψηλής ποιότητας υλικό του, που εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα, διαμορφώνει μια κομψή σιλουέτα.

Η νέα γενιά καλσόν Scholl Light Legs «ενθαρρύνει» τη σύγχρονη γυναίκα, που ζει έντονα, κυκλοφορεί όλη μέρα, στέκεται όρθια πολλές ώρες, συχνά βγαίνει απευθείας μετά τη δουλειά, χωρίς ξεκούραση ή αλλαγή παπουτσιών, τη γυναίκα που υποβάλει τα πόδια της σε μεγάλη πίεση με τον τρόπο ζωής της, να επιλέξει τη λύση που φροντίζει τα πόδια της και τα κάνει να νιώθουν ανάλαφρα και όμορφα από το πρωί ως το βράδυ. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση, το στιλ και την κομψότητα.

Η σειρά Scholl Light Legs προς το παρόν διαθέτει τα εξής προϊόντα: Scholl Light Legs 60 DEN BLACK, Scholl Light Legs 20 DEN BLACK , Scholl Light Legs 20 DEN BIΕGE, σε μέγεθος Medium, Large και XL. Θα τα βρείς σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, στα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία και e-pharmacies.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Δύο συν ένα αγαπημένα…#InglotNext post: Benvenuto L’Erbolario ad Atene!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM