MEY Instant Wrinkle Fighter…#Giveaway

_DSC4000

Η εμμονή μου να ανακαλύπτω καινούρια brand συνεχίζεται και σήμερα μαζί θα δούμε ένα νέο, μαγικό προϊόν περιποίησης. Ένα προϊόν διαφορετικό που αν γνωρίσεις θα το βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Φροντίζει το πρόσωπο σου κάνοντας το λαμπερό και νεανικό ενώ παράλληλα το προετοιμάζει ιδανικά δημιουργώντας έναν τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σου. To MEY Instant Wrinkle Fighter είναι εδώ και θα γίνει ο σύμμαχος σου όταν ακριβώς το χρειάζεσαι.

To Instant Wrinkle Fighter από την MEY είναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για να απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Το δραστικό συστατικό Multi-action Pore Refiner μειώνει την αντιαισθητική εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, λειαίνει το δέρμα και περιορίζει τη γυαλάδα. Το δραστικό συστατικό Natural Relaxing Wrinkle Fighter προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχει μία πιο νεανική εμφάνιση. Το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Raspberry με πλούσια αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέως, τόσο στο χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Ώρα για δώρα!!

Αν έφτασες μέχρι εδώ τότε ξέρεις ότι είναι ώρα για δώρα. Εσύ και τρεις φίλες μου ακόμα διεκδικείτε από ένα Instant Wrinkle Fighter από την MEY. Τους κανόνες πια τους ξέρεις, ακολούθησε τους και έλα πίσω ξανά σε λίγες μέρες και ποιος ξέρει ίσως η τύχη να χαμογελάσει σε σένα αυτή τη φορά.

Τι λες, πάμε να ανακαλύψουμε μαζί το νέο τo MEY Instant Wrinkle Fighter;

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :

1. Like στη σελίδα Beautymylife.gr

2.Like στη σελίδα Dekaz

3. Like και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ

Αν θες έξτρα συμμετοχή ακολούθησε το Beautymylife.gr στο Instagram εδώ και την Dekaz εδώ

Ο διαγωνισμός λήγει στις 01-2018

Καλή τύχη.!!

2 comments
0 likes
Prev post: Μαζί στη νέα περίοδο…#OrganiCup.Next post: Μαγική λάμψη από την…#ERRE DUE

Comments

  • ΡΑΝΙΑ ΖΕΥΓΙΤΗ

    22 Ιανουαρίου, 2018 at 7:28 μμ
    Reply

    Καλησπερα Φαινεται εκπληκτικο Εμπιστευομαι την επιλογη σου οπως στο παρελθον που ανακαλυψα μια εταιρεια με προιοντα που πραγματικα αγαπησα καλη εβδομαδα

  • Γιωτα Μπαλοπιτα

    24 Ιανουαρίου, 2018 at 9:51 μμ
    Reply

    Ευχαριστούμε πολύ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM