Μαζί στη νέα περίοδο…#OrganiCup.

_DSC4235....

Υπάρχουν φορές που μένουμε στα ίδια και συμβιβαζόμαστε. Ίσως γιατί δεν ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερες επιλογές. Υπάρχουν φορές που αρνούμαστε να αλλάξουμε τα δεδομένα, ίσως γιατί μας βολεύει ή γιατί απλά έτσι μάθαμε. Η αλλαγή, ωστόσο, γίνεται με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Για αυτό σήμερα εμείς θα μάθουμε μαζί πως μπορούμε να βάλουμε στη ζωή μας νέες συνήθειες, νέες αγάπες που, αν μη τι άλλο, μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν. Θα μιλήσουμε για τη θηλυκή μας πλευρά και για το πως τώρα όλα αλλάζουν και γίνονται πιο εύκολα, με περισσότερο σεβασμό στο σώμα μας. Η περίοδός μας είμαστε εμείς και κάθε μήνα πολλές από εμάς ζούμε με την αγωνία της. Είναι εκείνες οι μέρες που είμαστε λίγο διαφορετικές και έχουμε ανάγκη για λίγη παραπάνω αγάπη, ξεκούραση, φροντίδα και… λιγότερη ανησυχία.

Στα 43 μου χρόνια ολοκληρωμένη γυναίκα και εμπνευσμένη μαμά αποφάσισα να αλλάξω συνήθειες πολλών χρόνων και να βάλω στη ζωή μας το κύπελλο περιόδου OrganiCup. Ένα προϊόν υγιεινής, που υπόσχεται άνεση, ελευθερία και περισσότερη αγάπη για το σώμα μου.

Γιατί όμως επέλεξα το OrganiCup; Γιατί τα πλεονεκτήματα του είναι πάρα πολλά, με βασικότερο την ποιότητά του, είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανική ιατρικής κλάσης μαλακή σιλικόνη, είναι πιστοποιημένο υπο-αλλεργικό, vegan friendly και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Το OrganiCup είναι πιο υγιεινό, αφού εισάγεται στον κόλπο, μένει εκεί και συλλέγει το αίμα μας, χωρίς να αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον. Αντίθετα, τα ταμπόν απορροφούν το αίμα, και μαζί με αυτό, όλες τις φυσιολογικές εκκρίσεις και την υγρασία με αποτέλεσμα να αλλάζουν τις φυσιολογικές συνθήκες του κόλπου, προκαλώντας ξηρότητα και δημιουργώντας περιβάλλον πιο ευάλωτο σε λοιμώξεις και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και υπολείμματα και αποτελείται από ιατρικής κλάσης σιλικόνη και, σε αντίθεση με τα άλλα είδη γυναικείας υγιεινής, δεν περιέχει χημικά πρόσθετα. Το OrganiCup είναι 100% απαλλαγμένο από λευκαντικό, κόλλα, άρωμα, λοσιόν ή οτιδήποτε δεν ανήκει στο σώμα μας. Δεν αφήνει υπολείμματα από βαμβάκι και ίνες μέσα στον κόλπο.

Είναι πιο άνετο γιατί μπορεί να συλλέξει την ποσότητα αίματος που συλλέγουν έως και 3 μεγάλα ταμπόν. Μπορούμε να το φοράμε συνεχόμενα έως και 12 ώρες και να το αδειάζουμε μετά. Για να ξεχάσουμε την περίοδο ακόμα και την πιο γεμάτη μέρα μας.

Είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες και ασφαλές στην χρήση του, είναι πιστοποιημένο Allergy Certified, Vegan Friendly. Η σιλικόνη, προέρχεται από ένα φυσικό στοιχείο που βρίσκουμε στη φύση, το πυρίτιο. Επίσης δεν προκαλεί σύνδρομο τοξικού σοκ.

Το OrganiCup είναι οικολογικό, αν σκεφτούμε των όγκο των αποβλήτων που δημιουργούνται από την χρήση των γυναικείων προϊόντων υγιεινής. Κάθε γυναίκα καταναλώνει περίπου 150 κιλά ταμπόν ή σερβιέτας κατά τη διάρκεια της ζωής της, οπότε καταλαβαίνουμε πόσο ρυπαίνεται το περιβάλλον μας. Το OrganiCup επαναχρησιμοποιείται και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το υλικό του είναι απόλυτα ασφαλές για το περιβάλλον. Η χρήση του OrganiCup βοηθάει όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας γιατί είναι πολύ οικονομικό. Είναι διακριτικό γιατί μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας χωρίς να φαίνεται οτιδήποτε και χωρίς το άγχος με το σκοινάκι του ταμπόν ή τον όγκο της σερβιέτας.

Απαλλασσόμαστε από τις οσμές, η αλήθεια είναι πως το αίμα της περιόδου δεν μυρίζει, η επαφή με το υλικό του ταμπόν ή της σερβιέτας είναι αυτό που κάνει το αίμα να παίρνει αυτή την χαρακτηριστική οσμή. Με το κύπελλο περιόδου ξαναγαπάς το σώμα σου και την περίοδό σου, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα για αυτή.

Ξεκίνησα ένα ταξίδι για να αλλάξω τα δεδομένα και σε θέλω μαζί μου…

Συνεχίζεται…

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Η NIVEA Creme πιο “παραμυθένια” από ποτέ!Next post: MEY Instant Wrinkle Fighter…#Giveaway

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM