Χέρια για φίλημα…#Botanifique

_DSC5071

Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια είναι για τις περισσότερες γυναίκες ένα από τα δυνατά τους σημεία. Απαλή μεταξένια επιδερμίδα και τέλεια, καλοφτιαγμένα νύχια συμβολίζουν κομψότητα και πολυτέλεια. Δεν αρκεί ένα καλό βερνίκι ή απλά μια κρέμα για να έχεις τα χέρια των ονείρων σου, χρειάζεται λίγη παραπάνω φροντίδα για να νιώθεις πάνω από όλα εσύ καλά και ύστερα οι άνθρωποι που αγγίζουν και βλέπουν καθημερινά τα χέρια σου. Για αυτό σήμερα η φανταστική Botanifique θα μας δείξει πως μπορούμε να έχουμε μεταξένιο δέρμα, υγιή νύχια σε χέρια αλλά και σε πόδια με το Professional Nail Kit Sweet Orient. Ένα υπέροχο set ειδικά μελετημένο για να κάνεις μονή σου το πιο τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι σου.

Ένα επαγγελματικό kit σχεδιασμένο να διατηρεί, λαμπερά, υγιή νύχια σε χέρια και πόδια με πολύ απλά βήματα ώστε να το απολαμβάνεις μόνη σου χωρίς κόπο. Η χαρά της δημιουργίας και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσουν, αφού σε πολύ λίγο χρόνο θα έχεις πράγματι μια πολύ chic εμφάνιση στα άκρα σου.

Το Kit περιλαμβάνει: Ένα buffer 3 βημάτων που απαλύνει, λειαίνει και λουστράρει τα νύχια, επαναφέροντας υγιή και φυσική λάμψη. Cuticle Oil θεραπεία σε υφή ελαίου που θρέφει και απαλύνει παρωνυχίδες και πετσάκια. Hand & Body Lotion για τα χέρια και το σώμα με φόρμουλα εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια, ευεργετικά αειθαλή φυτά και αναζωογονητικές βιταμίνες Ε και F, ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Nail file, επαγγελματική λίμα ειδικά σχεδιασμένη να διατηρεί τα νύχια σου καλοσχηματισμένα. Δες πιο κάτω αναλυτικά τα βήματα, ακολούθησε τα και απόλαυσε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα λατρέψεις.

Βήμα 1ο

Δώσε σχήμα στα νύχια σου με την ειδικά σχεδιασμένη επαγγελματική λίμα…

_DSC5010

Βήμα 2ο

Με το buffer 3 βημάτων μπορείς να απαλύνεις, να λειάνεις και να λουστράρεις τα νύχια σου, επαναφέροντας την υγιή και φυσική τους λάμψη…

_DSC5021

Βήμα 3ο

Εφάρμοσε μια σταγόνα από το Cuticle Oil θεραπεία σε υφή ελαίου που θρέφει και απαλύνει παρωνυχίδες και πετσάκια…

_DSC5023

Βήμα 4ο

Τέλος, άπλωσε την Hand & Body Lotion, μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια, ευεργετικά αειθαλή φυτά και αναζωογονητικές βιταμίνες Ε και F.

_DSC5040

 

Δες πιο κάτω το πριν και το μετά και ετοιμάσου να φτιάξεις τα πιο όμορφα και περιποιημένα νύχια!

Επιστρέφω σύντομα…
Πόπη.
Untitled collage
1 comments
0 likes
Prev post: Φροντίδα των άκρων…#BotanifiqueNext post: Elixir Jeunesse…#Yves Rocher

Comments

  • Ριακι

    15 Φεβρουαρίου, 2018 at 11:24 μμ
    Reply

    Euxaristoume polu teleio dwro!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM