Νέα σειρά αντηλιακών…#B•EARTH + Giveaway

_DSC5686

Πριν λίγο καιρό μαζί γνωρίσαμε το ελληνικό, luxury brand B-Earth Cosmetics. Μια εταιρία με φυσικά καλλυντικά που ενσωματώνει τη μαγεία της φύσης, τα αρώματα της, την ένταση, τα χρώματα, τη σοφία της. Η  B-Earth καινοτομεί με μοναδικά προϊόντα φροντίδας και συνδυάζει το μοναδικό τρίπτυχο, Ομορφιά – Υγεία – Απόλαυση προσφέροντας μας έτσι πολυτελή περιποίηση σε αρμονία με την φύση και την επιστήμη. Οι καλλυντικές συνθέσεις της δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναγεννήσουν την επιδερμίδα μέσω του ευεργετικού-θεραπευτικού πλούτου που υπάρχει στη φύση κι έτσι να χαρίσουν υγεία στο δέρμα αλλά και μακροχρόνια αποτέλεσμα. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή παρουσίαση δημιουργούν μία απολαυστική εμπειρία. Κάθε προϊόν της B-Earth έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, άλλα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τη γυναίκα. Ενσαρκώνει τη θηλυκή αύρα, τον αισθησιασμό, τη γυναικεία αέναη επιθυμία για ομορφιά και αρμονία.

Η B-Earth αποτελεί την απόλυτη συνάντηση γυναίκας και φύσης και σήμερα μας παρουσιάζει τα νέα της αντηλιακά. Όπως σε κάθε προϊόν έτσι και η συλλογή αντηλιακών έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς σιλικόνες, χρωστικές και “σκληρά” συντηρητικά. Πρόσωπο και σώμα έχουν την δική τους μοναδική φροντίδα και προστασία από την B-Earth. 

Sun care Face SPF 50+ Ένα λεπτόρρευστο και μη λιπαρό αντηλιακό προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας spf 50+ ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με απαλό χρώμα που εξομοιώνεται με τον χρωματικό τόνο του δέρματος και προσφέρει ελαφριά κάλυψη των ατελειών του προσώπου. Δρα ενυδατικά χάρη στην Aloe Vera και στο εκχύλισμα τριαντάφυλλου, ενώ το Υαλουρονικό Οξύ προσφέρει αντιγηραντικές ιδιότητες. Οι πρωτεΐνες μεταξιού δεσμεύουν την υγρασία της επιδερμίδας κι έχουν μαλακτικές ιδιότητες, αφήνοντας την λεία και απαλή. Έχει όμορφο άρωμα και μη λιπαρή υφή ώστε να απορροφάται άμεσα και παράλληλα να ενυδατώνει.

Sun Care Body SPF 30. Ένα ονειρεμένο αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30 και εξωτικό άρωμα γαρδένιας Ταϊτής. Με έλαιο καρότου, εξαιρετικά πλούσιο σε Β καροτίνη, βιταμίνες A, B, C, D και E και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Έλαιο καρύδας, με μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε, προάγει την υγεία του δέρματος και θρέφει σε βάθος. Έλαιο Μονόι, πλούσιο σε σαλικυλικό μεθύλιο, συστατικό με καταπραϋντικές ιδιότητες που απορροφάται σε βάθος και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Με υπέροχη υφή και θεϊκό άρωμα, αυτό το αντηλιακό θα το λατρέψεις!

Νιώστε το άγγιγμα του καλοκαιριού με το Suncare Body της B∙EARTH!!

Ώρα για δώρα!!

Αν έφτασες μέχρι εδώ τότε ξέρεις ότι είναι ώρα για δώρα. Εσύ και μία φίλη μου ακόμα διεκδικείτε ένα Sun care Face SPF 50+ και ένα Sun Care Body SPF 30 από την B-EarthΤους κανόνες πια τους ξέρεις, ακολούθησε τους και έλα πίσω ξανά σε λίγες μέρες και ποιος ξέρει ίσως η τύχη να χαμογελάσει σε σένα αυτή τη φορά.

Τι λες, πάμε να ανακαλύψουμε μαζί τη νέα αντηλιακή προστασία από την B-Earth;

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :

1. Like στη σελίδα Beautymylife.gr

2.Like στη σελίδα B-Earth

3. Like και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ

 Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook και Instagram μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή, αφήνοντας το σχόλιο σου εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12-05-2018

Καλή τύχη.!!

Οι τυχερές φίλες του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα Sun care Face SPF 50+ και ένα Sun Care Body SPF 30 από την B-Earth είναι:

Lina Agrafioti – Kitougia Panorea 

Αν αυτή τη φορά δεν ήσουν εσύ η τυχερή, μείνε συντονισμένη τα καλύτερα έρχονται….

4 comments
0 likes
Prev post: Νέο Dry Oil από την YOUTH LAB.Next post: Νέο γευστικό μενού από την Apivita

Comments

  • Anna Makraki

    7 Μαΐου, 2018 at 8:17 μμ
    Reply

    Τέλειο το δώρο σας και εξαιρετικό άρθρο!!

  • Tzesi Loukakou

    9 Μαΐου, 2018 at 11:23 πμ
    Reply

    Ότι ακριβώς χρειάζομαι αυτή την εποχή!!

  • Λίνα Αγραφιώτη

    10 Μαΐου, 2018 at 9:18 μμ
    Reply

    Φανταστικο!!!! Μακαρι να ειμαι η τυχερη!!

  • Popi Alifragki

    11 Μαΐου, 2018 at 1:22 μμ
    Reply

    Μακάρι να είμαι τυχερή και να δοκιμάσω τα νέα αντηλιακά της B-Earth!! Ευχαριστούμε!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM