Ολική μεταμόρφωση ματιών…#Darphin

32776996_10216431482604243_1770004860754722816_n

Η αλήθεια είναι ότι στην περιποίηση του πρόσωπο μου δεν κάνω συμβιβασμούς και επιλέγω τα καλύτερα. Στην ηλικία μου πρέπει οι επιλογές να είναι προσεκτικές και καλά μελετημένες. Τα περιθώρια στενεύουν και η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων είναι η αρχή και το τέλος για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Γνωρίζω πολύ καλά πως όταν επενδύω σωστά, έχω και το ανάλογο αποτέλεσμα. Στην αναζήτηση μου για μια κρέμα ματιών που να μπορεί να μου δώσει ότι υπόσχεται και κάτι παραπάνω, ανακάλυψα την Stimulskin Plus Divine Eye Cream από την Darphin

Ένα μαγικό προϊόν που μπήκε στη ρουτίνα μου μόλις πριν δύο εβδομάδες και μου απέδειξε ότι μια κρέμα ματιών είναι ικανή να αλλάξει όχι μόνο την εμφάνισή μου, άλλα και την ψυχολογία μου. Ναι είναι γεγονός, όταν λάμπουν τα μάτια μου λάμπει και η ψυχή μου. Ας ανακαλύψουμε μαζί αυτό το μικρό, άλλα τόσο θαυματουργό προϊόν κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι στο κόσμο της Darphin.

Η Stimulskin Plus Divine Eye Cream αποτελεί φροντίδα ολικής αντιγήρανσης για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Προσφέρει ολική μεταμόρφωση στην περιοχή των ματιών αφού ενεργοποιεί την νεότητα με κρύσταλλο ρητίνης, λαμπερή σκόνη νεφρίτη και ισχυρό θαλάσσιο σμαράγδι που συνδυάζονται με το κολλαγόνο, για την ενίσχυση της αναζωογόνησης και της λάμψης. Με απεριόριστα απαλή και λεία υφή, περιέχει ένα υψηλής αποτελεσματικότητας συμπύκνωμα που στοχεύει ταυτόχρονα στα σημάδια γήρανσης ενώ προσφέρει νεανική όψη. Η πολλαπλής δράσης σύνθεση της, περιέχει ένα ισχυρό διορθωτικό σύμπλεγμα που προσφέρει ολικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης.

Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών της Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream (η σύνθεση της περιέχει 81% φυσικά συστατικά) ενισχύει την ανανέωση του κολλαγόνου για πιο λαμπερό και ανανεωμένο βλέμμα, η περιοχή των ματιών είναι ορατά αναμορφωμένη και βαθιά ενυδατωμένη με μια πιο σταθερή, ομαλότερη και πιο ανυψωμένη όψη, ενώ οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο εξαλείφονται. Γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται κατά 36% και το δέρμα δείχνει πιο σφριγηλό και ανορθωμένο κατά 50% σε 12 εβδομάδες.

Η δική μου χρήση μετράει δύο εβδομάδες, οι οποίες είναι αρκετές για να σου προτείνω να επενδύσεις και εσύ χωρίς τύψεις στη μαγική κρέμα ματιών Stimulskin Plus Divine Eye Cream από την Darphin. Εγώ την ανακάλυψα σε πολύ καλή τιμή στο OFarmakopoiosMou.gr, δες εδώΤο online φαρμακείο που φημίζεται για την άρτια και γρήγορη εξυπηρέτησή του, αλλά και την αγάπη του προς τον καταναλωτή!

Πόπη.

 

 

 

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Νέα σειρά μέικ-απ από την…#ArtistryNext post: Μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστεία περιποίησης…#Thé des Vignes

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM