Jowae ή αλλιώς τσο – ουά – ε

_DSC5917

Με έμπνευση από την λέξη « αρμονία» που στα Κορεάτικα – προφέρεται [τσο – ουά – ε] υποδεχόμαστε ένα νέο brand περιποίησης για την επιδερμίδας μας και το καλωσορίζουμε όπως του αξίζει. Τα νέα είναι υπέροχα και όταν μοιράζονται έχουν άλλη άξια για αυτό και ο δικός μου ενθουσιασμός σήμερα είναι πολύ μεγάλος. Η Jowae είναι αποτέλεσμα των 50 χρόνων εμπειρίας των εργαστηρίων φυτοκοσμητολογίας στη Γαλλία που σε συνέργεια με τα πιο αποτελεσματικά, ιατρικά και παραδοσιακά φυτά της Ασιατικής φαρμακοποιίας δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και προστασίας. Την Γαλλοκορεάτικη Jowae υπογράφει ο όμιλος Alès βλ (Lierac, Phyto) αυτό από μόνο του είναι σχέση εμπιστοσύνης.

Ρύπανση, ακτίνες UV, στρες, κούραση, η επιδερμίδα χάνει την ισορροπία για αυτό η Jowae δρα με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους ώστε να την επαναφέρει. Προστασία, αποτοξίνωση, επανόρθωση, λάμψη, ότι ακριβώς χρειάζεται η γυναίκα του σήμερα. Με απολαυστικές υφές και εκλεπτυσμένα αρώματα η Jowae δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πολύ ακριβό brand, άλλωστε ένα από τα στοιχεία που το κάνει ξεχωριστό είναι η προσιτή του τιμή. Με φυσικά συστατικά 93% και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις Φωτοφαινόλες αυτή η μάρκα καινοτομεί και προσφέρει αυτό το λίγο παραπάνω που αναζητάς.

Με παραδοσιακά φυτά από την Ασιατική φαρμακοποιία η Jowae κάνει την επιδερμίδα πολύ ευτυχισμένη. Αυτοκρατορική παιώνια που καταπραΰνει, νερό από άνθος sakura που δροσίζει, ιερός λωτός που είναι γνωστός για τις αντισηπτικές του ιδιότητες, λευκό τσάι που προστατεύει, κόκκινο τζίνσενγκ για τόνωση, έλαιο καμέλιας για θρέψη, νερό από μπαμπού για ενυδάτωση και centella asiatika για επούλωση είναι τα πολύτιμα συστατικά της που συνδυάζονται άψογα δίνοντας στο δέρμα το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης είναι cruelty free, δεν περιέχει Parabens, σιλικόνες και τεχνητά χρώματα. Το άρωμα της νέας αυτής συλλογής ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του brand, απαλό, δροσερό, υπέροχο. Η Jowae μόλις ήρθε και υπόσχεται να μείνει, γιατί μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα καλύπτοντας πραγματικές ανάγκες του σήμερα!

Τα προϊόντα της Jowae ήρθαν και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις μόνο στα φαρμακεία!

Πόπη.

0 comments
13 likes
Prev post: Μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστεία περιποίησης…#Thé des VignesNext post: Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά…#Natura Siberica

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM