Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά…#Natura Siberica

_DSC5620!!!

Για ένα κουτί γεμάτο ομορφιά θα σου μιλήσω σήμερα, ένα κουτί που όμοιο του δεν σου έχω δείξει ξανά. Τόση φροντίδα μαζεμένη σπάνια συναντάς, τόση περιποίηση που περισσεύει κιόλας. Η Natura Siberica μου φτιάχνει τη διάθεση και εγώ σου μεταφέρω τα καλά νέα. Σώμα και μαλλιά κάνουν πάρτι και απολαμβάνουν την εκπληκτική συλλογή Gzel της Natura Siberica. Μια δόση πολυτέλειας με υψηλής ποιότητας προϊόντα η σειρά Gzel δεν άργησε να αγαπηθεί και να βρει τη θέση που της αξίζει στα αγαπημένα μου. Θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες ατελείωτες για αυτή τη μάρκα και την φιλοσοφία της, θα αρκεστώ όμως να σου παρουσιάσω την νέα μου ανακάλυψη ώστε να τη λατρέψεις μαζί μου. Τακτοποιημένα προσεκτικά 6 μαγικά προϊόντα σε συλλεκτική συσκευασία υπόσχονται να φροντίσουν και να ομορφύνουν τις μέρες μας.

Θα ξεκινήσω με το Ivan & Maria Hair & Body thick soap, το προϊόν που ξεχώρισα και αγάπησα λίγο παραπάνω. “Το “Ιβάν και Μαρία” είναι ένα ξεχωριστό και σπάνιο προϊόν για τα μαλλιά και το σώμα που γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή ρωσική συνταγή. Το παχύ αυτό σαπούνι που μοιάζει με βούτυρο περιέχει άγρια βότανα Σιβηρίας, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Η φύση προίκισε το Τσάι Ιβάν με υγεία δίνοντας του δύναμη, περιέχει τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη C από το λεμόνι και προστατεύει αποτελεσματικά από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το Gzel, Royal Berries hair shampoo για αναγέννηση και θρέψη για όλους τους τύπους θα το λατρέψεις. Με Χρυσό Cloudberry ή αλλιώς βασιλικό μούρο που καθαρίζει απαλά και θρέφει, βοηθά αποτελεσματικά τη βελτίωση της δομής της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά πιο μαλακά και λαμπερά. Εμπλουτισμένο με αρκτικό Cranberry, το οποίο είναι γεμάτο από οξέα Ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά, ενυδατώνει εντατικά, δυναμώνει και ενεργοποιεί. Με υπέροχο άρωμα παρέχει υγιή, ισχυρά και δυνατά μαλλιά. Το conditioner της σειράς συμπληρώνει ιδανικά το σαμπουάν αφού ενυδατώνει εντατικά από τις ρίζες προς τις άκρες κάνοντας την τρίχα πολύ ισχυρή. Το έλαιο Cranberry που περιέχει είναι μια θαυμάσια πηγή βιταμινών, οργανικών οξέων και ιχνοστοιχείων τα οποία, ενεργοποιούν και δυναμώνουν τα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια. Η Royal Berries hair mask όμως θα κάνει την διαφορά αφού μπορεί να εφαρμοστεί από τις ρίζες ως τις άκρες ώστε να δώσει μεγαλύτερο boost ομορφιάς στα μαλλιά σου. Εμπλουτισμένη με φυσικά έλαια από άγριο Σιβηρίκο μούρου “Βασιλικό Μούρο” αυτή η μάσκα βοηθά εντατικά, θρέφει και ενυδατώνει με αποτελεσματική βελτίωση στη δομής της τρίχας. Επίσης περιέχει δέκα φορές περισσότερο βιταμίνη C από το πορτοκάλι, με τον τρόπο αυτό ενισχύει την διευκολυνθεί και την ανάπτυξη των μαλλιών. Εφάρμοσε 2-3 φορές την εβδομάδα, άφησε την για 5-7 λεπτά και πίστεψέ με θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.

Για το σώμα στη σειρά Gzel θα βρεις δύο εξαιρετικά προϊόντα που το κάθε ένα από αυτά προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το Traditional Siberian Berry body scrub, συνδυάζει μια μοναδική φόρμουλα με άγρια βόρεια μούρα που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, κάνοντας το πιο μαλακό και ελαστικό, βοηθώντας τη σύσφιξη και τη σμίλευση του σώματος. Η βιολογική Τάιγκα Ashberry που περιέχει είναι γεμάτη από οργανικά οξέα τα οποία κάνουν ήπια, τρυφερή απολέπιση. Στην παλιά Ρωσία οι νεαρές κυρίες το χρησιμοποιούσαν για τη μοναδική του επίδρασή στο δέρμα και στο αδυνάτισμα. Το scrub συμπληρώνει ιδανικά η φανταστική Rejuvinating body cream για σύσφιξη και αποκατάσταση. Αυτή η κρέμα σώματος συνδυάζει την παραδοσιακή συνταγή της Σιβηρίας και τις καινοτόμες τεχνολογίες για να κάνει το δέρμα σου νεότερο και ομορφότερο. Περιέχει άγρια βότανα πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Οργανικό εκχύλισμα Snow Cladonia, μια ανίκητη θεραπεία και αυτό γιατί χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ισχυρών αντιοξειδωτικών αναγεννά, αναζωογονεί, τονώνει και επιπλέον προστατεύει από περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το βιολογικό μέλι από τη Δυτική Σιβηρία είναι γεμάτο από ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, είναι μια τέλεια βοήθεια για τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας και την ενίσχυση του τόνου της. Επίσης είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α, C, E, F και λιπαρά οξέα και με έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο που ενυδατώνει εντατικά. Τα δύο αυτά προϊόντα θα σμιλέψουν και θα προετοιμάσουν το σώμα σου για ένα ονειρεμένο καλοκαίρι!

Μάθε τα πάντα για την ολοκληρωμένη σειρά Gzel από την Natura Siberica και εγώ επανέρχομαι με φανταστική έκπληξη μόνο για σένα!

Πόπη.

2 comments
2 likes
Prev post: Jowae ή αλλιώς τσο – ουά – εNext post: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά…#MOSAΪQUE

Comments

  • Σταυρουλα

    29 Μαΐου, 2018 at 10:58 μμ
    Reply

    Καλησπέρα.θα ηθελα να μάθω αν είναι διαθέσιμο το κουτί μαζί με τα προϊόντα από naturasiberica και ποια είναι η τιμή του;ευχαρθστω

  • Beauty My Life

    3 Ιουνίου, 2018 at 9:57 μμ
    Reply

    Καλησπέρα Σταυρούλα! Είναι προωθητικό κουτί για την Άνοιξη δεν είναι προς πώληση, θα βρείς τα προϊόντα μεμονωμένα παρακάτω εδώ > www.natura-siberica.gr. Στη διάθεσή σου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM