3 συν 1 μάσκαρα και ένα μικρό θαύμα…#Benefit

_DSC5914

Μακριές, με όγκο, γυριστές αλλά και για απίθανες σέξι βλεφαρίδες θα μιλήσουμε σήμερα. Άλλωστε τι ζητάμε; Ένα όμορφο, παιχνιδιάρικο, μαγικό βλέμμα, αυτό ζητάμε. Θέλουμε τις πιο εντυπωσιακές και τις πιο μεγάλες βλεφαρίδες, αυτές που όλοι σε ρωτάνε,  μα τι έχεις κάνει; Εσύ όμως ξέρεις να κρύβεις καλά το μυστικό σου, το μυστικό  εκείνο που δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σου μάσκαρα. Υπάρχουν όμως κάποια κορίτσια ( κάτι σαν έμενα ) που δεν είχαν ανακαλύψει μέχρι σήμερα τουλάχιστον το δικό τους μυστικό. Εγώ λοιπόν αγαπημένη μου, ρώτησα, έψαξα και βρήκα τα 3 συν 1 καλύτερα μάσκαρα από την Benefit και φυσικά το μοιράζομαι μαζί σου. Στην Benefit ξέρουν τι ζητάς, ξέρουν να σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή και να σου προτείνουν αυτό που σου ταιριάζει απόλυτα. Επίσης στην Benefit δεν κρατάνε μυστικά γιατί απλά θέλουν να κάνουν την ζωή σου λίγο ομορφότερη.

Πριν όμως σου δείξω τι ανακάλυψα, να σου πω τα καλά νέα. Αφού βρεις την ιδανική για σένα μάσκαρα πρέπει να φτιάξεις τα φρύδια σου, μάθε λοιπόν ότι το αγαπημένο Gimme Brow+ είναι ξανά εδώ και εντυπωσιάζει με την επιστροφή του. Αυτό το φανταστικό τζελ με χρώμα θα σου προσφέρει πυκνά, απόλυτα γεμάτα φρύδια σε χρόνο μηδέν. Περιέχει μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες και δημιουργεί ένα φυσικά πυκνό και καλοσχηματισμένο φρύδι. Το ειδικό, κωνικό βουρτσάκι εξασφαλίζει εύκολη και τέλεια εφαρμογή. Ως δια μαγείας όλο το πρόσωπο αλλάζει και είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Το νεότερο μέλος στην οικογένεια Benefit για απίστευτες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι η BADgal BANG. Αυτή η μάσκαρα για όγκο διαρκεί 36 ώρες και χαρίζει τεράστιο όγκο χωρίς να βαραίνει. Η σύνθεσή της που αψηφά τη βαρύτητα περιέχει αεροσωματίδια, ένα από τα πιο ελαφριά υλικά που έχουν ανακαλυφθεί, τα οποία χρησιμοποίησε πρώτη η διαστημική τεχνολογία. Αυτή η καινοτόμος έντονα σκούρα μαύρη μάσκαρα απλώνεται εύκολα για ολοένα και πιο έντονο αποτέλεσμα. Το ειδικό μεγάλο Slimpact βουρτσάκι είναι σχεδιασμένο να φτάνει από τη βάση μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων, από τη μία γωνία έως την άλλη, για τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες για μεγάλο όγκο και κάλυψη 360. Περιέχει προβιταμίνη B5 που ενισχύει την πυκνότητα και την ανθεκτικότητα της τρίχας ενώ παράλληλα είναι αδιάβροχη ώστε να μην τρέξει ποτέ.

Η roller lash είναι η προτασή μου για απίθανες, γυριστές βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι Hook ‘n’ Roll κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα, διαχωρίζει, ανορθώνει και γυρίζει… ενώ η σύνθεσή της που σταθεροποιεί τις γυριστές βλεφαρίδες στη στιγμή διαρκεί για 12 ώρες. Περιέχει προβιταμίνη B5 και σερίνη, συστατικά που είναι γνωστά για τα οφέλη που έχουν για την προστασία των βλεφαρίδων. Διατίθεται σε δύο εκπληκτικές αποχρώσεις, την αυθεντική σκούρα μαύρη ή την καφέ. Έχει σατινέ αποτέλεσμα, η σύνθεση της είναι αδιάβροχη που όμως αφαιρείται πάρα πολύ εύκολα.

Αν όμως θες πιο μεγάλες, πιο έντονες, πιο σέξι βλεφαρίδες, τότε ιδανική για σένα είναι η they’re realΑυτή η μάσκαρα πραγματικά μακραίνει, δίνει καμπυλωτό σχήμα και όγκο, ανορθώνει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες. Η έντονα μαύρη σύνθεση μακράς διαρκείας δεν θα μουτζουρωθεί και δεν θα στεγνώσει. Διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι που αποκαλύπτει τις βλεφαρίδες που δεν γνώριζες ότι είχες μέχρι τώρα. Θα την βρεις σε κανονικό και μικρό μέγεθος για να την έχεις πάντα μαζί σου.

Ο συνένοχος στο έγκλημα και σε όλα τα παραπάνω είναι η βάση με χρώμα they’re realΒάψε, δώσε σχήμα και φρόντισε τις βλεφαρίδες σου. Φόρεσε αυτήν την καινοτόμο βάση σε ζεστό καφέ χρώμα μεμονωμένα για να δώσεις όγκο με φυσικό αποτέλεσμα. Δίνει εντυπωσιακό μήκος και διαχωρίζει προετοιμάζοντας την τρίχα για το επόμενο βήμα. Φόρεσε τη βάση με χρώμα they’re real! με τη μάσκαρα they’re real! και δες τον κόσμο με άλλα μάτια. Η σύνθεση τζελ διαθέτει ισχυρή δράση, είναι αδιάβροχη και περιποιείται τις βλεφαρίδες με προβιταμίνη B5.

Εξαιρετικά τα νέα της  Benefit, δεν συμφωνείς;

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Μια αλλιώτικη φροντίδα!!Next post: «Με αυτά που ακούς σου πέφτουν τα μαλλιά» Το θέμα είναι τι κάνεις γι’ αυτό…#ΚΜax Milano

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM