Πλανήτες με μυρωδιές…#Le Petit Marseillais

_DSC5977!!

Πλανήτες με μυρωδιές, πλανήτες με χρώματα, πλανήτες του μοντέρνου και των διαχρονικών αξιών, πλανήτες της αρμονίας και της χαράς της ζωής…Le Petit Marseillais

Συνεπαρμένη, έτσι αισθάνομαι κάθε φορά που μυρίζω τα αρώματα των προϊόντων Le Petit Marseillais. Κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι, κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω στη φύση, ανάμεσα σε περιβόλια και χρωματιστούς κήπους, σε ένα χωράφι με λεβάντα και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μου. Ένα ταξίδι γαλήνιο χάρη στην επιλογή και τους συνδυασμούς συστατικών και συνταγών του γαλλικού νότου. Ένα ταξίδι στη μνήμη των αρωμάτων, μια σύνοψη των πλεονεκτημάτων της φύσης, των συναισθημάτων και της «Απλότητας της ευχαρίστησης του Γαλλικού Νότου».

Έτσι, με τόσα αισθήματα ανοίγω τα μάτια και βλέπω το φως στην εκπληκτική ποιότητα του ήλιου της γαλλικής εξοχής, την ιδιαίτερη δύναμη αυτής της απέραντης παλέτας χρωμάτων. Η μαγεία μεταξύ των συστατικών, αρωμάτων, χρωμάτων και συσκευασιών γίνετε ένα με τις αξίες του γαλλικού νότου και της Μεσογείου, την φυσικότητα και την αυθεντικότητα. Η Le Petit Marseillais είναι η χαρά της ζωής σκορπίζοντας σπάνιες μυρωδιές βγαλμένες από την καρδιά της φύσης.

Τα προϊόντα Le Petit Marseillais με ταξιδεύουν στην εξοχή του γαλλικού νότου μέσα από αγνά υλικά και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μου. Τα νέα που μας φέρνει για αυτό το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά με τη νέα της συλλογή Sublimant. Στη σειρά θα βρεις ένα body milk και ένα shower cream με έλαιο βερίκοκου και λευκό κρίνο, ένα ενυδατικό κρεμοντούς με βατόμουρο & παιώνια, ένα ενυδατικό γαλάκτωμα βαθιάς θρέψης με εκχύλισμα αλόε βέρα & καλέντουλας, ένα αφρόλουτρο φροντίδας και ενυδάτωσης με βούτυρο καριτέ & γλυκό αμύγδαλο και τέλος μια ενυδατική κρέμα σε βάζο με άνθη πορτοκαλιάς και μία με γλυκό αμύγδαλο. Όπως σε όλα τα προϊόντα της Le Petit Marseillais έτσι και εδώ έχουμε θεϊκά αρώματα, μεταξένιες υφές και τρυφερή φροντίδα! 

Πλανήτες με μυρωδιές παντού…Le Petit Marseillais!

Πόπη.

1 comments
0 likes
Prev post: Το Ιταλικό πάθος στο προσκήνιο…#LavazzaNext post: Δύναμη στο χρώμα…#Orly

Comments

  • Μαρια Γεωργιάδου

    4 Ιουλίου, 2018 at 10:41 πμ
    Reply

    εκπληκτικό brand http://www.beautymylife.gr/wordpress_0/index.php/?p=21996

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM