Τρυφερή φροντίδα…#Johnson’s Baby Oil

 

_DSC6296

Αν είσαι μανούλα ξέρεις ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, είναι όμως το πολυτιμότερο. Αγάπη, χαρά, συγκίνηση, ένας ρόλος με αμέτρητα συναισθήματα. Κάθε μέρα και κάτι νέο, κάτι συναρπαστικό που αποτυπώνεται στη μνήμη και μένει εκεί για χρόνια. Κάθε μέρα και μια ανακάλυψη μπλεγμένη μόνο με χαμόγελα. Έτσι είναι οι μανούλες και αυτές είναι οι συναρπαστικές τους στιγμές!

Στα 23 μου είχα την πρώτη μου κόρη, μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί και μαζί αγαπήσαμε πολλά, πάρα πολλά. Ανακαλύψαμε και κάτι μαγικά προϊόντα που τα λατρεύουμε ακόμα και σήμερα. Εκεί στον πανέμορφο κόσμο μας είχαμε αρώματα και υφές που δύσκολα ξεχνιούνται. Εκεί στο πανέμορφο κόσμος μας λατρέψαμε και το Johnson’s Baby Oil που μόνο τα καλύτερα μας πρόσφερε. Ένα πολύτιμο προϊόν με απίστευτα πολλές χρήσεις, απαραίτητο σε κάθε εποχή και περίσταση. Ένα προϊόν λατρεία για το παιδί, τη μαμά, για όλους. Έχω να σου αφηγηθώ εκατοντάδες ιστορίες για το Johnson’s Baby Oil, σήμερα όμως θα αρκεστώ να μοιραστούμε μαζί τις φανταστικές του ιδιότητες και πως  μπορεί να γίνει ο πολύτιμος σύμμαχος για το καλοκαίρι σου.

Το δικό μου πρώτο αγαπημένο ήταν το Johnson’s Baby Oil Regular, στη πορεία όμως λάτρεψα και το νέο Johnson’s Baby Oil Aloe Vera. Εξαιρετικά και τα δυο με μια μικρή διαφορά στο άρωμα τους. Η εκδοχή Regular για σένα: σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία σε υγρό δέρμα σε σχέση με κοινές λοσιόν που χρησιμοποιούνται σε στεγνό. Καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ξηρά και άγρια σημεία της επιδερμίδας και την αφήνει λαμπερή και απαλή σαν μωρού. Για το μωρό σου: ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα του και την προστατεύει από την ξηρότητα. Ιδανικό για μασάζ και για την ανάπτυξη ισχυρών συναισθηματικών δεσμών μεταξύ σας. Το καθαρό ορυκτέλαιο που περιέχει σχηματίζει ένα μεταξένιο φιλμ, το οποίο εμποδίζει την απώλεια υπερβολικής υγρασίας. Κλινικά αποδεδειγμένη ήπια και απαλή σύνθεση για να νιώθεις σιγουριά με τη χρήση του. Το Baby Oil Aloe Vera προσφέρει όλα τα παραπάνω και παράλληλα μυρίζει υπέροχα. Κλειδώνει  10 φορές περισσότερη υγρασία σε υγρό δέρμα σε σχέση με τις κοινές λοσιόν που χρησιμοποιούνται σε στεγνό, προσφέροντας απαλή και μεταξένια αίσθηση. Είναι εμπλουτισμένο με Aloe Vera, η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Κάνε απαλό μασάζ στο μωρό σου και άπλωσε στο δικό σου, υγρό δέρμα Johnson’s Baby Oil και θα δεις ότι και οι δυο σας θα έχετε την βελούδινη επιδερμίδα των ονείρων σας.

Αν φανταστείς ότι η ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, χάνει την υγρασία της γρηγορότερα από ό, τι η ενήλικη, τότε ξέρεις ότι για πάνω από 100 χρόνια Johnson’s σου προσφέρει τα καλύτερα!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Δύναμη στο χρώμα…#OrlyNext post: Νέα αντηλιακή προστασία…#Messinian Spa

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM