Ευχές για ένα φθινόπωρο με μόνο χαρές από μένα και τη νέα μου αγαπημένη…Aqua Μineral

20170315_185753000_iOS

Με ευχές για ένα φθινόπωρο γεμάτο χαρές και με μόνη ελπίδα για ομορφότερες μέρες καλωσορίζουμε τη νέα εποχή επιστρέφοντας δυναμικά. Κρατάμε τις γλυκές αναμνήσεις και συνεχίζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε, εγώ είμαι ξανά εδώ να ανακαλύψουμε και να μάθουμε μαζί για τα καλύτερα. Όπως χαλαρώνει και ξεκουράζεται η ψυχή μας το καλοκαίρι το ίδιο συμβαίνει και με το σώμα μας, για αυτό η σημερινή μου καλεσμένη η Aqua Μineral μας φέρνει την απόλυτη φροντίδα που όλες μας θα θέλαμε, φροντίδα που θα επαναφέρει τη λάμψη και την υγεία στο δέρμα μας. Πολυτέλεια, κομψότητα, μαγικές υφές και απόλαυση μοναδική σε ένα Brand που ξέρω ότι θα αγαπήσεις πραγματικά.

Εναρμονίζοντας την αρχαία σοφία με την προηγμένη τεχνολογία μια ολοκληρωμένη σειρά δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την ποιότητα της επιδερμίδας και να πάει ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Τα Aqua Μineral βασιζόμενα στα άλατα και τα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας είναι εμπλουτισμένα με καινοτόμες κοσμετολογικές πατέντες φέρνοντας την επανάσταση στις παραδοσιακές πρακτικές φροντίδας του δέρματος, ενισχύοντας την φυσική μας ομορφιά. Τα Aqua Μineral είναι ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης που σε συνδυασμό με πολύτιμα φυσικά συστατικά από εκλεκτές πηγές από όλο τον κόσμο προσφέρουν την απόλυτη ικανοποίηση. Eνα κορυφαίο brand που φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθώντας την να ανακαλύψει τις φυσικές της δυνάμεις και να τις χρησιμοποιήσει για να επαναφέρει την ομορφιά και τη λάμψη της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα Aqua Mineral είναι paraben free και δεν περιέχουν sodium lauryl sulfate.

Τα Aqua Μineral διαθέτουν ολοκληρωμένες σειρές καλύπτοντας πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες. Συλλογές για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, ανδρική περιποίηση αλλά και μακιγιάζ. Μια πλήρη γκάμα προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για να σε φροντίσουν ιδανικά. Απόλυτη ευχαρίστηση, με μεταξένιες υφές και φίνα αρώματα επιλεγμένα με πολύ αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Αφού έμαθες μαζί μου λίγα πράγματα για τα Aqua Μineral σου δίνω νέο ραντεβού σε λίγες μέρες με προϊόντα που ξεχώρισα και λάτρεψα. Φυσικά δεν θα επιστρέψω με άδεια χέρια σου ετοιμάζω διαγωνισμό που πίστεψέ με θα λατρέψεις!

Βρες όλα τα προϊόντα Aqua Μineral ηλεκτρονικά στο aquamineralspa.gr καθώς και σε επιλεγμένα σημεία!

Συνεχίζεται…

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Νέα αντηλιακή προστασία…#Messinian SpaNext post: Λίγο καλοκαίρι ακόμα με άρωμα καρύδας…#OGX

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM