Πολυτελής ομορφιά…#KOS PARIS

_D8C9315

Καλώς ορίζοντας τη νέα εποχή στο μυαλό μου στριφογυρίζουν μόνο όμορφες σκέψεις. Σκέψεις μπλεγμένες με αρώματα, υφές, πινέλα και χρώματα. Θέλω αυτή η σεζόν να ξεκινήσει όπως ακριβώς την φανταζόμουν όλο το καλοκαίρι. Στόχος μου είναι να κάνω τις μέρες σου να μοσχομυρίζουν, να λάμπουν και να πλημμυρίζουν από αγάπη.

Επέλεξα σήμερα να σου μιλήσω για την KOS PARIS, όχι όμως τυχαία. Ήθελα να μάθεις μαζί μου πως μπορεί ένα Luxury Brand να σε κάνει να νιώσεις περήφανη που είσαι γυναίκα και μπορείς να απολαύσεις μικρές στιγμές πολυτέλειας. Θέλω για λίγο να ξεχάσεις την ηλικία σου, την ιδιότητά σου, θέλω να αγκαλιάσεις το σώμα σου και να βυθιστείς σε ένα αισθησιακό ταξίδι που όμοιό του δεν έχεις κάνει ξανά.

Στην Αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, συμβούλεψε τους ασθενείς του να τους κάνουν μασάζ μια φορά τη μέρα για να έχουν καλή υγεία. Η Sophie Allouche, ιδρύτρια και διευθύντρια της KOS PARIS τον τιμά δίνοντας το όνομα του νησιού από οπού καταγόταν, στην εταιρεία της. Έτσι γεννήθηκε η KOS PARIS και με την επιθυμία να προσφέρει μια σειρά καλλυντικών που συνδυάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά της πανίδας, πλούσιες υφές και συνεχής σεβασμός για το περιβάλλον. Δημιουργεί ξεχωριστά προϊόντα που ενυδατώνουν και αναζωογονούν το δέρμα δίνοντας φυσική λάμψη υγείας και ομορφιάς.

Με προσεκτική έρευνα και πάθος για την τελειότητα, τα δερμοκαλλυντικά της KOS PARIS συνδυάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά και μυρωδιές από κεχριμπάρι, απαλές νότες από verbena, πράσινο τσάι και καρυκευμένη βανίλια. Μιας και η φύση έχει άπειρα οφέλη, η KOS PARIS έψαξε σε όλο τον κόσμο για τα πιο σπάνια και ασυνήθιστα φυσικά υλικά: Prickly Pear seed oil, açai Berry, Babassu nut Butter, argan oil, Kukui nut oil και πολλά ακόμη. Έδωσε προτεραιότητα στις φυσικές δυνατότητες αυτών των υλικών χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στη φόρμουλα τους.

Πέρα από τις προσεχτικά διαλεγμένες και 98% φυσικές φόρμουλες, η  KOS PARIS ξεχωρίζει για τις μοναδικές και σπάνιες μυρωδιές της. Απαλά αγγίγματα όπως το καλοκαιρινό αεράκι με, citrus, πράσινο τσάι, έλαια από patchouly, κεχριμπάρι και μόσχο. Η KOS PARIS καλλιεργεί την τέχνη των όμορφων μυρωδιών και σε προ(σ)καλεί να ζήσεις μία πολύτιμη στιγμή στο μαγευτικό της μονοπάτι.

 

Συνεχίζεται…

Πόπη.

2 comments
1 like
Prev post: Μάθε πως να θεραπεύσεις φυσικά την ακμή σου!Next post: Φρέσκο, έντονο, ελαφρύ, είναι το νέο Blush Colour Infusion από την…#Laura Mercier

Comments

  • Μαρια Μαρακάκη

    16 Σεπτεμβρίου, 2018 at 1:51 μμ
    Reply

    Οοοο μοσχομυρίζουν ως εδώ, δεν το ήξερα το Brand και χαίρομαι που το μαθαίνω μέσα από το beautymylife! Πόπη έκανες ξανά τα μαγικά σου!

  • Λίνα Αγραφιώτη

    17 Σεπτεμβρίου, 2018 at 11:11 πμ
    Reply

    KOS PARIS, τι ωραίο όνομα και πόσο τέλειο φαίνεται!! Περιμένω την συνέχεια!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM