Η επιτομή της πολυτέλειας, KOS PARIS

Καλώς ήρθες ξανά σε ένα μοναδικά αισθησιακό ταξίδι που ετοίμασα για σένα. Ένα ταξίδι αρωμάτων εμπνευσμένο από τους πιο εκλεκτούς καρπούς και θησαυρούς της φύσης. Καλώς ήρθες στην επιτομή της πολυτέλειας που μόνο η KOS PARIS μπορεί να μας προσφέρει. Λίγες μέρες πριν μαζί, εδώ γνωρίσαμε το υπέροχο αυτό Luxury Brand και σήμερα πάλι μαζί θα βυθιστούμε στην απόλυτη φροντίδα του.

Κανείς δεν επιλέγει τυχαία την KOS PARIS ούτε και εγώ φυσικά. Πέραν από τις προσεχτικά διαλεγμένες και 98% φυσικές φόρμουλες, η KOS PARIS ξεχωρίζει για τις μοναδικές και σπάνιες μυρωδιές της, αλλά και για τις βελούδινες υφές που εμπλουτίζονται με θρεπτικά συστατικά και δημιουργούν πανίσχυρες συνθέσεις για κάθε ανάγκη του προσώπου και του σώματος. Εκλεκτές πηγές οργανικών καρπών από τα πιο αποκρυμμένα σημεία της γης, συνδυάζουν τα πανίσχυρα συστατικά τους και δημιουργούν μοναδικά μείγματα φυσικής αντιγήρανσης. Καλλιεργεί την τέχνη των όμορφων αρωμάτων και σε καλεί να ζήσεις σημαντικές στιγμές σε ένα μαγευτικό μονοπάτι.

Η δική μου τέλεια αρμόνια, η απόλαυση των αισθήσεων έρχεται με το Beauty Oil από την σειρά Jardin des Reines με άρωμα Honey. Ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης για το σώμα με 98% φυσικά συστατικά. Ένα λάδι φροντίδας λαμπερό σαν μετάξι που ενυδατώνει ιδανικά το δέρμα. Το έλαιο Macadamia θρέφει, το λάδι φουντουκιού προστατεύει, ενώ το σησαμέλαιο τονώνει και προσφέρει ευεξία. Όλα μαζί ενώνονται και προσφέρουν ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη και στην επιδερμίδα. Το υπέροχο άρωμα του θα παραμείνει στο σώμα σου για ώρες και τότε αυτό θα σε ευγνωμονεί. Μερικές σταγόνες πρωί ή και βράδυ με κυκλικό μασάζ αρκούν ώστε να σε μυήσουν στον υπέροχο κόσμο της KOS PARIS.

Ανακάλυψε την KOS PARIS στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Επιδερμίδα από μετάξι…#Aqua ΜineralNext post: Αν γνώριζες όσα γνωρίζω… θα ζητούσες Wella!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM