The New Neutral, η νέα φθινοπωρινή συλλογή βερνικιών της ORLY είναι άκρως εντυπωσιακή!

 

Στη καρδιά του Φθινοπώρου, εκεί που τα φύλλα δειλά-δειλά πέφτουν στο χώμα σαν χρυσαφένιο μετάξι, εκεί ακριβώς υποδεχόμαστε την νέα The New Neutral από την Orly. Μια ονειρεμένη συλλογή με έμπνευση από τις αποχρώσεις των φύλλων όταν αυτά αλλάζουν χρώμα, από το πιο φωτεινό έως το πιο σκοτεινό τόνο. Εδώ και 40 χρόνια η Orly μας προσφέρει καινοτόμα, αρίστης ποιότητας προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών, έτσι και αυτή τη φορά η νέα της collection εντυπωσιάζει και σε προ(σ)καλεί να την ανακαλύψεις.

Η καινούρια φθινοπωρινή συλλογή The New Neutral, παρουσιάζει 6 νέες, ζεστές, διαφορετικές αποχρώσεις, οι περισσότερες κρεμώδεις και μία εκθαμβωτική περλέ μεταλλική απόχρωση. Η σειρά κυκλοφορεί σε απλό βερνίκι αλλά και σε ημιμόνιμο GelFxΕπίσης, όπως όλα τα βερνίκια Orly έτσι και η The New Neutral είναι 12Free και δεν περιέχει στη σύσταση της βλαβερές ουσίες όπως DBP, Toluene, Formaldehyd, Camphor, Parabens, Gluten, Xylene, Ethyl Tosylamide κα.

Θα σε μαγέψει το Olive You Kelly, ένα φανταστικό πράσινο της ελιάς, ενώ το γκρι καφέ Cashmere Crisis θα ταιριάξει απόλυτα στην φθινοπωρινή σου διάθεση. Στόλισε τα πρωινά σου με το Snuggle Me, ένα γλυκύτατο μπεζ καφέ παστέλ creme και για το βράδυ σου φόρεσε το εκθαμβωτικό Fall Into Me, ένα καφέ ανοιχτό περλέ. Το τρυφερό χρώμα της συλλογής είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το Mauvelous, ένα ροζ σάπιο μήλο, αυτό όμως που θα κλέψει την παράσταση είναι αδιαμφισβήτητα το Seize The Clay το υπέροχο ροζ του τριαντάφυλλου. Το σίγουρο είναι πως οποίο και να επιλέξεις, εσύ θα είσαι η ομορφότερη του φθινοπώρου!

 Ανακάλυψε όλες τις αποχρώσεις στα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε κομμωτήρια αλλά και στο site της Orly εδώ!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Αν γνώριζες όσα γνωρίζω… θα ζητούσες Wella!Next post: Πρώτη στάση Νέα Υόρκη, Επόμενη, ο Κόσμος…Artistry Studio Nyc Edition

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM