Νέα Pantene Pro-V σειρά, καθαρισμός & περιποίηση Micellar.

 

Micellar, το πιο δημοφιλές beauty trend παγκοσμίως τώρα και στα μαλλιά από το Pantene!

Τώρα μπορούμε να φροντίζουμε τα μαλλιά μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Εκτός από το καθημερινό τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας, έχουμε πλέον και τη δυνατότητα της ιδανικής περιποίησης των μαλλιών μας, χάρη στη σειρά Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar.

Μετά από την παγκόσμια επιτυχία του νερού micellar στον τομέα της ομορφιάς, το Pantene λανσάρει μια νέα συλλογή που χαρίζει στα μαλλιά τα οφέλη της περιποίησης της επιδερμίδας, τη σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar. Το νερό micellar σχεδιάστηκε αρχικά για να βοηθήσει τις γυναίκες να καταπολεμήσουν την επίδραση του σκληρού νερού του Παρισιού, αλλά με την εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής, χρησιμοποιείται σήμερα και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τις υψηλές συγκεντρώσεις ρύπων, λόγω των αυξανόμενων επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Τα μαλλιά αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες προκλήσεις. Σήμερα, με το ειδικό μείγμα των αντιοξειδωτικών Pro-V και του συμπλέγματος Micellar Complex, η σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar είναι ο τέλειος τρόπος για να καταπολεμήσετε τους ρύπους στους οποίους εκτίθενται καθημερινά τα μαλλιά σας, όπως, για παράδειγμα, τo καυσαέριο, οι χημικοί ρύποι και η θερμική ρύπανση. Σε σύγκριση με την επιδερμίδα, τα μαλλιά εκτίθενται σε μεγαλύτερο βαθμό στη ρύπανση, λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειάς τους, και διαθέτουν λιγότερα μέσα προστασίας από τους ρύπους, καθώς δεν διαθέτουν ενεργούς κυτταρικούς μηχανισμούς για τη χρήση ορισμένων ουσιών που μεταφέρονται μέσω της ρύπανσης· γι’ αυτόν το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός τους, φροντίζοντας να μην προκληθεί φθορά. Τα μέταλλα, τα μεταλλικά στοιχεία και τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση προσθέτουν βάρος σε κάθε τρίχα, γεγονός που αυξάνει την άγρια υφή και που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη φθορά, όπως σε ψαλίδα, θαμπάδα και σπάσιμο της τρίχας.

Σε αντίθεση με τα κλασικά σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, η φόρμουλα του σαμπουάν Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar αποτελεί ένα ειδικό μείγμα αντιοξειδωτικών Pro-V και του συμπλέγματος Micellar Complex, το οποίο αιχμαλωτίζει τους ρύπους και τους απομακρύνει από την επιφάνεια των μαλλιών, ενώ παράλληλα τους παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι καθαρά και γερά. Κατά τη δημιουργία της σειράς οι επιστήμονες του Pantene αντιμετώπισαν την πρόκληση της δημιουργίας ενός προϊόντος για την απομάκρυνση των καταλοίπων από προϊόντα styling, την καταπολέμηση της υπερβολικής λιπαρότητας και των ανεπιθύμητων μεταλλικών στοιχείων, χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό και θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τα μαλλιά.

Η νέα σειρά  Pantene Pro-VΚαθαρισμός & Περιποίηση Micellar περιλαμβάνει:

Σαμπουάν Pantene Pro-V Micellar

Conditioner κρέμα μαλλιών Pantene Pro-V Micellar

Ανάλαφρο conditioner μαλλιών σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Micellar

Leave in Σπρέι θεραπείας μαλλιών Pantene Pro-V Micellar Treatment Spray

Καλώς ήρθες Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar!

Πόπη,

0 comments
4 likes
Prev post: Ένα πρωινό με την Benostan!Next post: Για να έχεις μόνο εσύ τον έλεγχο, Total Control Drop Foundation

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM