“Γλυκές Ιστορίες” η δική μου Μαντάμ Σουσού

Θυμάσαι που πριν λίγες μέρες σου σύστησα τη νέα μου φίλη, την Δήμητρα; ( δες εδώ ) Θυμάσαι που σου είπα ότι μαζί θα φτιάξουμε την πιο γλυκιά ιστορία ομορφιάς; Ότι θα μπλέξουμε μικρά σενάρια, θα τα ντύσουμε με χρυσόσκονη και θα δημιουργήσουμε την δική μας Μαντάμ Σουσού; Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο το θυμάσαι αλλά το περίμενες με την ίδια αγωνία όπως και εγώ.

Πριν λίγες μέρες η καλή μου Δήμητρα με τους συνεργάτες της ανέλαβε να να κάνει εικόνα την “Γλυκιά μου Ιστορία” βγάζοντας στην επιφάνεια την δική μου Μαντάμ Σουσού. Άλλαξε τα μαλλιά μου, τα έκοψε, διόρθωσε το χρώμα και ολοκλήρωσε με το πιο όμορφο χτένισμα. Φόρεσα ένα υπέροχο σύνολο από τη συλλογή ρούχων Lengo το οποίο συμπλήρωσε το μοναδικό μακιγιάζ της Αρχοντούλας. Σειρά είχε ο μαγικός φακός της Εύας Βαρβεροπούλου για να αποτυπώσει αυτές της ανεπανάληπτες για εμένα στιγμές.

Μικρό απόσπασμα από τη  δική μου “Γλυκιά Ιστορία” διάβασε τη συνέχεια εδώ…

“Η δική μου Μαντάμ Σουσού δεν έχει συγκεκριμένο όνομα, ούτε εικόνα καθαρή έχει. Η δική μου Μαντάμ Σουσού είσαι εσύ, είμαι εγώ, είναι η γυναίκα του σήμερα με μια δόση από τα παλιά”

Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο τη Δήμητρα και τους συνεργάτες της, όσο και την γλυκύτατη Εύη για την υπομονή τους και το υπέροχο αποτέλεσμα.

Πόπη.

0 comments
5 likes
Prev post: Για να έχεις μόνο εσύ τον έλεγχο, Total Control Drop FoundationNext post: 7 συν 1 αγαπημένα Concealer για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM