Λάμψη όπως…CATRICE

Η CATRICE ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, τις υπέροχες συσκευασίες της, αλλά και γιατί ακολουθεί πιστά τη μόδα και την εποχή. Οι συλλογές της πάντα ξεχωριστές και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ακόμα και από τα πιο ακριβά brands. Κάθε προσθήκη και ομορφότερη, έτσι και για αυτή τη σεζόν έχουμε νέα ζηλευτά προϊόντα μακιγιάζ για να προσθέσουμε στη δική μας συλλογή.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει:

The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette. Παλέτα σκιών σε χάρτινη συσκευασία με δύο ματ και περλέ μαύρες βάσεις, τέσσερα έντονα ιριδίζοντα χρώματα με υψηλή κάλυψη, καθώς και δύο top coat με ολογραφικά ή glitter εφέ.

Eyeshadow Stix. Επαγγελματική σκιά ματιών με λαμπερά και μεταλλικά εφέ, σε μορφή στικ, με μία καινοτόμα τριγωνική άκρη για ακριβή εφαρμογή. Αδιάβροχη, εξαιρετικής ποιότητας υφή που διαρκεί έως και 12 ώρες.

The Little Black One Volume Mascara Waterproof. Το εξελιγμένο ελαστομερές βουρτσάκι της μάσκαρα, σε ελλειπτικό σχήμα, διαχωρίζει άψογα τις βλεφαρίδες και χαρίζει πλούσιο όγκο.

Arctic Glow Highlighting Powder. Ιριδίζουσα πούδρα με λευκές, ασημένιες και βιολετί χρωστικές. Ψημένη, φίνα υφή – ιδανική για τους πιο ψυχρούς τύπους χρωμάτων και την τρέχουσα τάση strobing.

Glowdoscope Highlighter Palette. Μια παλέτα που προσφέρει πέντε διαφορετικές κρεμώδεις αποχρώσεις που μετατρέπονται σε πούδρα εξασφαλίζωντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Semi-Permanent Brow. Μάσκαρα φρυδιών με χρώμα και τζελ σύσταση μακράς διάρκειας. Eμπλουτισμένη με ίνες όταν εφαρμόζεται τακτικά, εντείνει σταδιακά το φυσικό χρώμα των φρυδιών.

Blush Box Water & Sweatproof. Βελούδινο ρουζ υψηλής απόδοσης σε μορφή πούδρας, σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις με μεταξένιο-ματ ή ιριδίζον χρυσό εφέ. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα, για αποτέλεσμα που διαρκεί για πολλές ώρες.

Prime And Fine Poreless Blur Primer. Το απόλυτο soft-focus εφέ για μια λεία και χωρίς πόρους επιδερμίδα στη στιγμή. Το ελαφρύ primer, σε μορφή μους, προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή του foundation και το κάνει να διαρκεί περισσότερο.

Peeloff glam easy to remove effect nail polish. Καινοτόμα Peel-off βερνίκια νυχιών σε μοντέρνες αποχρώσεις με glitter. Αυτό το βερνίκι ξεφλουδίζεται και αφαιρείται εύκολα και γρήγορα – χωρίς να χρειάζεται ειδικό προϊόν αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

Ανακάλυψε όλα τα νέα προϊόντα CATRICE εδώ!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ραντεβού με την Kure Bazaar στο GB Spa.Next post: Τα οφέλη του νερού στα μαλλιά μας είναι πολλά, πάρα πολλά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM