Ραντεβού με την Kure Bazaar στο GB Spa.

Μια εμπειρία ομορφιάς είχα τη χαρά να απολαύσω πριν λίγες μέρες και θέλω να την μοιραστώ μαζί σου. Μια εμπειρία από εκείνες που θες κάθε μέρα να ζεις και πάντα θα είναι ξεχωριστή. Είναι αυτός ο λίγος, ο πολύτιμος χρόνος που κλέβω για μένα και τον γεύομαι στο έπακρο. Το κάλεσμα της αγαπημένης μου Kure Bazaar στο Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για να ομορφύνει η μέρα μου.

Άπλετα χαμόγελα, πολύ καλή διάθεση, με την Kure Bazaar πρωταγωνίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις. Άλλωστε στο GB Spa ξέρουν να σε υποδέχονται και να σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Ξέρουν ότι είσαι μοναδική, για αυτό και επιλέγουν μοναδικά brands για να σε φροντίσουν.

Για την Kure Bazaar έχουμε μιλήσει ξανά εδώ και μάθαμε μαζί για την Nontoxic Beauty φιλοσοφία της. Η Kure Bazaar δημιούργησε ένα πρωτοποριακό βερνίκι νυχιών νέας γενιάς, αναπτύσσοντας μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση που συνδυάζεται με τα ζωηρά χρώματα της Παριζιάνικης μόδας. Πολλά χρόνια έρευνας οδήγησαν σε μία τεχνολογική καινοτομία που επιτρέπει την σημαντική μείωση χημικών ουσιών στη σύνθεση, χωρίς συμβιβασμούς για την ποιότητα του προϊόντος. Η ανθεκτικότητα, η γυαλάδα και η λάμψη είναι εξαιρετικές όσο ποτέ. Η αποκλειστική τους σύνθεση 10 Free μέχρι και 90% φυσικής προέλευσης διατηρεί την ζωτικότητα των νυχιών με σεβασμό στον φυσικό κύκλο αναγέννησής τους.

Η Kure Bazaar είναι από τα brands που ξεχωρίζω και αγαπώ λίγο παραπάνω. Η εμπειρία μου στο Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήταν κάτι παραπάνω από μοναδική και θα την ξανάκανα με πολύ χαρά. Αν βρεθείς στο κέντρο της Αθήνας κλέψε λίγο από τον χρόνο σου και χάρισε στον εαυτό σου ένα manicure με την υπογραφή Kure Bazaar και τα κορίτσια στο GB Spa θα σε φροντίσουν όπως σου αξίζει!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Αυτή τη νέα Hand Cream από την Youth Lab θα την λατρέψεις!Next post: Λάμψη όπως…CATRICE

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM