“Η ωραία κοιμωμένη” ή αλλιώς Sleeping Beauty από την Porcelain Skin

Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι για μένα είναι πολύ σημαντικό γεγονός και πάντα θα είναι στις προτεραιότητες μου, άλλωστε ξέρω πως μια μέρα αυτό θα με ανταμείψει. Όλες μας γνωρίζουμε ότι το πρόσωπο μας εκτίθεται σε πολλούς, ξένους, κακούς παράγοντες και η σωστή περιποίηση του είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά πράγματα και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε μια περιουσία για να έχουμε όμορφο, λαμπερό και υγιές δέρμα.

Υπάρχουν κάποια, μικρά μαγικά προϊόντα που μέσα τους κρύβουν πολύτιμους θησαυρούς. Εγώ αυτά τα προϊόντα τα λατρεύω και όταν τα ανακαλύπτω ο ενθουσιασμός μου είναι πολύ μεγάλος. Το δικό μου πρόσφατο αγαπημένο είναι “Η ωραία κοιμωμένη” ή αλλιώς Sleeping Beauty από την Porcelain Skin. Το λέει και το όνομα του, εσύ κοιμάσαι, αυτό δουλεύει και σε ξυπνάει ομορφότερη.

Το Sleeping Beauty είναι ένα πολυτελές super αντιγηραντικό λάδι φυτικής ρετινόλης σε συνδυασμό οργανικών παρθένων πολυτελών ελαίων. Ένα επαναστατικό προϊόν μοναδικό στην αγορά που μπορεί να αποκαλύψει το μυστικό των γυναικών με όμορφο δέρμα. Ένα super cocktail πολυτελών συστατικών, ένας θησαυρός αντιγήρανσης και αντιοξείδωσης σε μια πολυτελή formula που μαλακώνει τις ρυτίδες, διορθώνει τον τόνο του δέρματος, συρρικνώνει τους πόρους και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Ένα ισχυρό βοτανικό αντιγηραντικό, επανορθωτικό και αντιφλεγμονώδες λάδι προσώπου με δράση ρετινόλης επόμενης γενιάς που αντιμετωπίζει τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης.

Αφυδάτωση, φωτογήρανση, τραχύ δέρμα, ρυτίδες, όποιο και αν είναι το πρόβλημα της επιδερμίδα σου το Sleeping Beauty θα το μεταμορφώσει δείχνοντάς το νεότερο, πιο λαμπερό και γεμάτο υγεία. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένο για το ευαίσθητο δέρμα, ώστε να μην προκαλεί αλλεργίες. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι, ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου, βάλε λίγες σταγόνες στα χέρια σου και κάνε μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπορείς να χρησιμοποιείς το Sleeping Beauty το πρωί και το βράδυ. Επίσης αν θες να το αναμείξεις με το foundation σου για να έχεις ένα λαμπερό, “υγρό” look!

Λατρεμένο προϊόν που στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πόπη.

 

 

0 comments
6 likes
Prev post: Η Fresh Line παρουσιάζει την νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, Πορφύρα!Next post: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM