Το μυστικό της αντιγήρανσης αποκαλύπτεται με το νέο PREMIUM La Cure από την Lierac!

 

Ήξερες ότι το στρες, οι ασθένειες και το συναισθηματικό σοκ σημαδεύουν έντονα την επιδερμίδα των γυναικών; Ναι, δυστυχώς συμβαίνει και έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο και πολύ νωρίς γερασμένο. Τα εργαστήρια Lierac στηρίζουν αυτές τις στιγμές με το Premium La Cure, με μία αληθινή ένεση νεότητας που αναγεννά, επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σε 28 μέρες μόνο. Έτσι ακριβώς, σε 28 μέρες μόνο αυτή η νέα καινοτομία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης.

Βασισμένη στις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, η La Cure απόλυτης αντιγήρανσης διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας. Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο FX, ένα υψηλής συγκέντρωσης FOXO-like ενεργό συστατικό που αναγεννά τους ιστούς του δέρματος, με την τεχνολογία GDF-11, που ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, η οποία ευθύνεται για την αναζωογόνηση των κυττάρων. Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται ενώ ο αριθμός των γερασμένων κυττάρων μειώνεται. Όσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο σε 28 μόλις ημέρες.

Η πρωτοποριακή σύνθεση της La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard για να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες, που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση. Το ιδιαίτερο άρωμα απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk. Η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση άνεσης και ανανεώνεται άμεσα, ενώ φαίνεται πιο λεία και ξεκούραστη.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και με μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης. Μετά τις 14 ημέρες αναζωογονείται και ενισχύεται. Σε ένα μήνα ο όγκος της επιδερμίδας αποκαθίσταται, είναι πιο πυκνή, επανορθωμένη και πιο ενδυναμωμένη. Οι ρυτίδες γεμίζουν, το δέρμα αποκτά πάλι ζωντάνια, είναι πιο λαμπερό και πιο ομοιογενής. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα περιποίησης για 28 μέρες, 1 με 3 φορές τον χρόνο.

Ο Premium La Cure είναι σαν φάρμακο ομορφιάς. Εσύ, θα τολμήσεις να κάνεις μία ένεση νεότητας;

Πόπη.
0 comments
0 likes
Prev post: Η Oriflame γιόρτασε τα πρώτα της 25 χρόνια στην Ελλάδα!Next post: Τα 5 must καλλυντικά για την τσάντα σου, συν το άρωμά σου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM