Η Oriflame γιόρτασε τα πρώτα της 25 χρόνια στην Ελλάδα!

Η Oriflame γιόρτασε τα πρώτα της 25 χρόνια στην Ελλάδα και μας ταξίδεψε μαγικά πίσω στο χρόνο. Με ένα ονειρεμένο gala party στο Gazarte, έσβησε τα πρώτα της 25 κεράκια σε μια υπέροχη εκδήλωση. Μαζί με φίλους, συνεργάτες, media και το προσωπικό της. Cocktails, μουσική, χορός και πολλά χαμόγελα και ευχές ήταν τα χαρακτηριστικά της πολύ όμορφης βραδιάς, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η βράβευση των συνεργατών της εταιρίας που δραστηριοποιούνται μαζί της για 25 συνεχόμενα χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Oriflame στην Ελλάδα και ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρίας, δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι “τα επόμενα 25 χρόνια θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένα!”

Από την εορταστική βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Ambassadors της Oriflame! H Brand Ambassador της εταιρίας, Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε για τη γνωριμία που είχε από την ηλικία των 16 μόλις χρόνων με τα καλλυντικά της Oriflame και ξάφνιασε τους παραβρισκόμενους όταν αποκάλυψε ότι το εφηβικό της όνειρο ήταν κάποια στιγμή να γίνει το πρόσωπο της Oriflame. “H Oriflame είναι μία από τις οικογένειές μου και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό”  πρόσθεσε. Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Oriflame Wellness Ambassadors, ευχαρίστησαν την Oriflame για την όμορφη τετραετή συνεργασία και ευχήθηκαν να κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια γιατί “είναι μία εταιρία που μας αντιπροσωπεύει απόλυτα, για τις αξίες της, για τους ανθρώπους της και αυτό που εκπέμπει σε εμάς”.

Όλοι μία παρέα, χορέψανε στους ρυθμούς του συγκροτήματος  Passepartout, κόψανε την τούρτα των 25 χρόνων και ευχήθηκαν στην Oriflame να συνεχίσει να εμπνέεται από τα όνειρα των ανθρώπων και να τα κάνει πραγματικότητα για πολλά, πολλά ακόμα χρόνια!

Χρόνια πολλά Oriflame!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία»Next post: Το μυστικό της αντιγήρανσης αποκαλύπτεται με το νέο PREMIUM La Cure από την Lierac!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM