Τα 5 must καλλυντικά για την τσάντα σου, συν το άρωμά σου!

Όπου και αν είσαι, στη δουλειά, σε συνάντηση ή σε μία βόλτα, οφείλεις να είσαι περιποιημένη. όχι δεν το οφείλεις σε κάποιον άλλο, αλλά σε εσένα! Η καθεμία φροντίζει τον εαυτό της σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο. Μπορεί να είσαι πιο απλή και να αγαπάς του απαλούς τόνους μακιγιάζ για παράδειγμα, ενώ μπορεί και να είσαι φαν του εκκεντρικού στυλ. Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποια βασικά καλλυντικά που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου, όποιο στυλ και να προτιμάς.

Concealer: Το κονσίλερ είναι ένα απαραίτητο καλλυντικό για κάθε γυναίκα. Μπορεί να σε φωτίσει, να καλύψει τους μαύρους κύκλους, να σε ανανεώσει μέσα σε δευτερόλεπτα.

Πούδρα: Ναι, ναι, ναι. Η πούδρα κάνει το δέρμα μας να φαίνεται λείο και χρησιμεύει σε περιπτώσεις που θέλεις απλά να φρεσκαριστείς.

Ρουζ: Λίγο χρώμα πάντα χρειάζεται. Το ρουζ είτε σε πιο ζεστές, bronze αποχρώσεις είτε σε πιο ροζ, πάντα προσδίδει μία ζωντάνια στο πρόσωπο σου.

Μάκαρα: Το βλέμμα αλλάζει με λίγη μόνο μάσκαρα. Γίνεται πιο έντονο, πιο δυνατό και σίγουρα καθηλωτικό.

Κραγιόν: Το τελευταίο must-have προϊόν είναι η επιλογή του lipstick. Τα nudes, τα πιο έντονα ή τα πιο γήινα χρώματα του κραγιόν σου, είναι αυτό που θα πει την τελευταία λέξη στο look σου. Φρόντισε να σου αρέσει και να σου ταιριάζει.

Άρωμα: Το άρωμα είναι ίσως το πιο απαραίτητο, σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση και σου φτιάχνει την διάθεση. Επέλεξε ένα πουδρένιο άρωμα που να θυμίζει καθαριότητα για να το ψεκάζεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Γράφει η

Ανδριάνα Αργυροπούλου.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Το μυστικό της αντιγήρανσης αποκαλύπτεται με το νέο PREMIUM La Cure από την Lierac!Next post: Φροντίδα υψηλού επίπεδου από την Valmont Greece!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM