Κέρδισε το ταξίδι των ονείρων σου από μένα και την Lalita!

Προσφέρεις. . . Κάνεις πολλά ταυτόχρονα. . . Δουλεύεις εξαντλητικά. . . . Είσαι όμως και αρκετά θαρραλέα για να βάλεις για λίγο τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και να γιορτάσεις για όλα όσα έχεις καταφέρει ?

Εγώ είμαι εδώ για να γιορτάσουμε για όλα όσα έχεις καταφέρει και για άλλα τόσα ακόμη. Ένα υπέροχα εορταστικό διήμερο σε περιμένει να γιορτάσουμε μαζί τα κατορθώματα του 2018 και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το Νέο Έτος. Έλα να μάθουμε παρέα να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε την κάθε μας μέρα συνειδητά και με πάθος!

Το νέο Retreat της Lalita είναι κατάλληλο για εσένα αν νιώθεις ότι δεν προσφέρεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, λαχταράς να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο ανανέωσης σε ένα πολυτελές περιβάλλον, βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου, θέλεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου μικρές self care τελετουργίες και να ζεις με ευδαιμονία. Επιθυμείς να γιορτάσεις τις νίκες σου και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, αλλά δεν νιώθεις τόση αυτοπεποίθηση για αυτό.

Αυτό το υπέροχο ταξίδι που εγώ είχα την τύχη να απολαύσω πριν λίγο καιρό χαρίζω σήμερα σε μια τυχερή μου φίλη. Θες να ονειρευτείς, να ξυπνήσεις μέσα σου την χαρά, να γιορτάσεις τις δυνατές στιγμές του 2018 και να κρατήσεις ως εφόδια για το Νέο Έτος όλες σου τις νίκες; Με την Lalita θα μάθεις υπέροχα Self Care μυστικά και τελετουργίες για να ζεις την κάθε μέρα mindfully. Θα περάσεις ένα luxury Σαββατοκύριακο, στο εκπληκτικό Trikolonion Luxury Hotel στην ορεινή Αρκαδία. Θα βυθιστείς σε ένα ατμοσφαιρικό jacuzzi. Θα συνδεθείς με τον εαυτό σου και θα του προσφέρεις ένα διήμερο χαλάρωσης. Θα γνωρίσεις, θα ξανασυναντήσεις και θα μοιραστείς χρόνο με άλλες υπέροχες γυναίκες που επιδιώκουν να ζουν τη ζωή στην πληρότητα της. Θα επιστρέψεις ανανεωμένη, ξεκούραστη και γεμάτη θετική ενέργεια!

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι σου…

1 διανυκτέρευση σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο στο υπέροχο Trikolonion Luxury Hotel, στην Στεμνίτσα Αρκαδίας. Πακέτο ευεξίας με ατμόλουτρο 20′ και Jacuzzi 30′. Εξαιρετικό εορταστικό δείπνο με απεριόριστη κατανάλωση εμφιαλωμένων κρασιών Your Life Your Vision by Nichole Celebrate You: τιμώντας τον εαυτό μας και γιορτάζοντας τις πιο δυνατές στιγμές μας. Θα περάσουμε μια βραδιά γεμάτη serious fun που θα ξυπνήσουν μέσα μας τη χαρά Self Care tips & rituals by Vasiliki. Morning Yoga Session 1 ώρας. Απελευθερωτικός χορός 1 1/2 ώρας. Πλούσιο πρωινό την ημέρα άφιξης και αναχώρησης. Υπέροχο mini lunch σε μπουφέ την ημέρα αναχώρησης. Γλυκά και ροφήματα βοτάνων κατά την διάρκεια των διαδραστικών παρουσιάσεων. Luxury είδη προσωπικής περιποίησης Lalita surprise gift που σε ακολουθεί για όλο το 2019. Υπέροχες εμπνευστικές σημειώσεις για να πάρεις μαζί σου.

Δήλωσε λοιπόν συμμετοχή στο Instagram “εδώ και έλα να γιορτάσουμε μαζί όλα αυτά που μπορείς να καταφέρεις!

Πόπη.

2 comments
5 likes
Prev post: Συνταγή ομορφιάς…δυνάμωσε τα νύχια σου με λάδι καρύδας και δύο ακόμα υλικά!Next post: Χριστουγεννιάτικα δώρα ομορφιάς από τα Sephora και την Origins!

Comments

  • Στελλα Μαυροειδη

    22 Δεκεμβρίου, 2018 at 10:25 πμ
    Reply

    Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!Υπεροχο δώρο για όποιον το κερδίσει ...καλή απόλαυση!

  • Lemonia Vola

    29 Δεκεμβρίου, 2018 at 11:37 μμ
    Reply

    Πολύ όμορφο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!! Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ !!!!!! ??????☃️???Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!!!Τις θερμότερες ευχές μου για […] Read MoreΠολύ όμορφο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!! Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ !!!!!! ??????☃️???Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!!!Τις θερμότερες ευχές μου για ένα υπέροχο 2019!! FB: Lemonia Vola Instagram: lemon_v_lemon Read Less

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM