Μια νέα αγάπη μόλις γεννήθηκε, Beauty loop!

Μια νέα αγάπη μόλις γεννήθηκε, ακούει στο όνομα Beauty loop και την λατρεύουν μικρά και μεγάλα κορίτσια. Εμείς γνωριστήκαμε πριν λίγο καιρό και φυσικά αγαπηθήκαμε αμέσως. Αυτό το Ελληνικό brand θα το λατρέψεις γιατί απλά έχει ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να αναδείξεις την ομορφιά σου χωρίς να πρέπει να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία. Τα προϊόντα Beauty loop μπορούν να σου προκαλέσουν ένα τεράστιο χαμόγελο χαράς γιατί ναι, είναι χαρούμενα, παιχνιδιάρικα και πανέμορφα.

Η Beauty loop είναι μόνο 2 ετών, έχει καταφέρει όμως να αναδειχτεί και να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα. Στόχος της είναι να καλύψει τις απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματικών χώρων ομορφιάς, άλλα κυρίως να παρέχει στην κάθε σύγχρονη γυναίκα προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας δέρματος εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευασμένα στα πλαίσια υψηλών προδιαγραφών. Δίνει μεγάλη έμφαση στα προϊόντων της αφού έχει συνεργασία με τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και της Ελλάδας για να μπορεί να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα. Αυτό που επίσης την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι υπέρ-κομψές και μοναδικές της συσκευασίες.

H νέα συλλογή της Beauty loop “velvet lips” είναι limited edition και κυκλοφορεί σε πέντε must have αποχρώσεις με λαμπερό και μεταλλικό φινίρισμα. Περιέχουν βιταμίνη Ε που ενυδατώνει βαθιά τα χείλη και ανακουφίζει τα μικρά σκασίματα. Εκτός από το έντονο και πλούσιο χρώμα, προσφέρει τρομερή κάλυψη και διάρκεια. Σε οικολογική, χάρτινη, υπεροχή συσκευασία. Τα ονόματα των κραγιόν είναι εμπνευσμένα από rock τραγούδια, όπως άλλωστε όλα τα κραγιόν της Beauty loop. 

Συνεχίζεται…

Πόπη.

Ώρα για δώρα!

Όπως σου υποσχέθηκα η αγάπη Beauty loop συνεχίζεται, αφού επιστρέφω σήμερα με σούπερ διαγωνισμό. Αν θες να είσαι μια από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν από μια Extra Volume Mascara, ένα Tango velvet metallic lipstickκαι ένα Cherry pie matte lipstick τότε δεν έχεις πάρα να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Ακολούθησε λοιπόν τους κανόνες μπες εδώ και κέρδισε τα τρία υπέροχα προϊόντα που βλέπεις στη φωτογραφία!

4 comments
4 likes
Prev post: Δώρα Χριστουγέννων, δώρα ομορφιάς από την wet n wild και την Skouras Cosmetics. Next post: Συνταγή ομορφιάς … λευκαντική μάσκα προσώπου!

Comments

  • Rena

    10 Δεκεμβρίου, 2018 at 2:47 μμ
    Reply

    Telio

  • Rena

    10 Δεκεμβρίου, 2018 at 2:50 μμ
    Reply

    ??

  • Περπεριδου Βασιλική

    10 Δεκεμβρίου, 2018 at 4:45 μμ
    Reply

    Καταπληκτικα προϊόντα

  • Sofia Marga

    10 Δεκεμβρίου, 2018 at 9:57 μμ
    Reply

    Φανταστικό δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM