Lait Crème Concentré, η πρωταγωνίστρια!

 

Η πολυχρηστικότητά της την καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς, ενώ η μοναδική της σύνθεση είναι η αιτία που οι δερματολόγοι την συστήνουν σε άντρες και γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Αυτό το μαγικό προϊόν φίλη μου, αυτή η μοναδική κρέμα ομορφιάς τα έχει όλο και τα προσφέρει απλόχερα Είναι το μυστικό που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου και πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Είναι λευκή σαν χιόνι και μοιάζει με γαλάκτωμα που μπορεί όμως να κάνει πολλά πράγματα μαζί και να τα κάνει τέλεια.

Πρωταγωνίστρια στα backstage διάσημων φωτογραφίσεων, αγαπημένη των μοντέλων και των μεγαλύτερων makeup artist, αυτή η γαλλική κρέμα για μερικές εβδομάδες θα στέκεται δίπλα στο άγαλμα της ελευθερίας, σε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Ακόμα και αν δεν ταξιδέψεις στη Νέα Υόρκη για τα ψώνια των Χριστουγέννων, με αυτή τη συλλεκτική έκδοση θα νιώθεις σαν να είσαι εκεί.

Η Lait Crème Concentré από την Embryolisse αποτελεί “μαγικό ραβδί” για τους επαγγελματίες του μακιγιάζ, τις διάσημες beauty guru και τις μεγαλύτερες star παγκοσμίως καθώς προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Lait-Crème Concentré είναι μία ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα. Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του. Η κρεμώδης υφή της χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αγαπώ την Lait Crème Concentré από την Embryolisse λίγο παραπάνω γιατί μου προσφέρει πολλά πράγματα μαζί και αυτό εγώ το λατρεύω. Μάθε περισσότερα εδώ!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Συνταγή ομορφιάς … λευκαντική μάσκα προσώπου!Next post: Aveda, μια ιεροτελεστία ομορφιάς από την ψυχή μέχρι το σώμα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM