Dr.PawPaw, Scrub & Nourish 2 in 1. Ήρθε για να μείνει…

Επτά ολόκληρα χρόνια κάνω Blogging και έχω ενθουσιαστεί με πολλά προϊόντα, αφού έχω δοκιμάσει άπειρα. Αυτό που έχω πάθει όμως με το νέο προϊόν από Dr.PAWPAW πραγματικά δεν μπορώ να στο περιγράψω. Ένα τόσο δα μικρό πραγματάκι κατάφερε να με κάνει να μην το αποχωρίζομαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το πρωί μόλις ξυπνήσω, το μεσημέρι που ξεκουράζομαι και το βράδυ πριν ξαπλώσω είναι διπλά μου και εγώ ανακαλύπτω τα πόσα πολλά μπορεί να μου προσφέρει. Το νέο Scrub & Nourish 2 σε 1 προϊόν από το Dr.PAWPAW μόλις ήρθε και είναι θαυματουργό. Ήρθε λοιπόν για να μείνει και θα μείνει, πίστεψέ με.

Μια ακόμα καινοτομία και πρωτιά για τον Dr.PAWPAW με το νέο Scrub & Nourish, ένα 2 σε 1 προϊόν για τα χείλη (και όχι μόνο) σε μια “έξυπνη” συσκευασία που περιέχει και το διάσημο Original Balm. Με έμπνευση από την Κορεάτικη τεχνολογία στα προϊόντα ομορφιάς, ο Dr.PAWPAW δημιούργησε ένα βαζάκι που ανοίγει και από τις 2 πλευρές και περιέχει επάνω το νέο Sugar Scrub ενώ στην κάτω, το πασίγνωστο Balm. Διατήρησε στη σύνθεση του Scrub & Nourish την παπάγια για την πολύωρη θρέψη, το ελαιόλαδο για την απόλυτη ενυδάτωση και την αλόη που δρα κατά της ξηρότητας και απαλύνει τα πολύ σκασμένα χείλη και δέρμα. Τα συστατικά και στα δύο προϊόντα είναι 100% φυσικά, κατάλληλα ακόμη για vegan, χωρίς parabens, γλουτένη και χημικά αρώματα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα αυτά καθιστούν το νέο προϊόν βρώσιμο και για αυτό το λόγο έχουν ενσωματωθεί στη σύστασή του έλαια από μάνγκο, πορτοκάλι και καρύδα που του χαρίζουν φανταστική γεύση.

Πως να το χρησιμοποιήσεις…

Εφάρμοσε με το δάκτυλο μικρή ποσότητα από το scrub στα χείλη με απαλές κυκλικές κινήσεις για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Απομάκρυνε τα υπολείμματα με ένα χαρτομάντιλο ή απλά γλείφοντας τα χείλη σου. Έτσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, μαλακώνουν/απομακρύνονται τα πετσάκια ενώ η τριβή αυξάνει την αιμάτωση στα χείλη σου, επαναφέροντας τον όγκο τους. Αμέσως μετά εφάρμοσε το θαυματουργό Original Balm για άμεση θρέψη και πολύωρη ενυδάτωση. Καθώς τα χείλη σου μετά το scrub είναι “εκτεθειμένα” το balm κλειδώνει την απαλότητα τους, τα θρέφει και τα ενυδατώνει, ενώ παράλληλα τα προστατεύει.

Extra Tips που μπορεί να σου προσφέρει το Scrub & Nourish 2 σε 1…

Κάνε τη διαδικασία πριν κοιμηθείς και αφήστε το balm όλο το βράδυ, για μία απόλυτα ενυδατική μάσκα χειλιών. Κανε μασάζ με το Scrub & Nourish στις παρανυχίδες σου, σε κάθε ξηρό σημείο του δέρματος όπως χέρια, αγκώνες, πόδια και φτέρνες για να απομακρύνεις την επίμονη ξηρότητα ή όπου αλλού νομίζεις εσύ ότι χρειάζεται. Να σου πω επίσης ότι έχει φανταστικό άρωμα και τέλεια γεύση που δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου. Θα το βρεις στο onebeauty.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Οnline φαρμακείο; Μα φυσικά…Next post: Επιδερμίδα λαμπερή, αψεγάδιαστη…Flawless LumièreRadiance–Perfecting από τη Laura Mercier

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM