Τα χείλη και τα χέρια αγαπούν Embryolisse!

Τα χείλη και τα χέρια αγαπούν Protective Repair Stick και Nourishing Hand Cream από την Embryolisse γιατί ξέρουν να αντιμετωπίζουν το κρύο και τις συνέπειες του. Μετά από τόσο κρύες μέρες σίγουρα το δέρμα μας έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση ανάγκη την ενυδάτωση και την προστασία.

Οι σύμμαχοί μας στις επιπτώσεις του κρύου έρχονται από την Embryolisse, κι επειδή ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ, οφείλουμε να προστατεύσουμε τα σημεία που εκτίθενται περισσότερο στις καιρικές συνθήκες και να τα ενυδατώσουμε με τα κατάλληλα προϊόντα. Μια κρέμα χεριών και ένα  Stick χειλιών θα κάνουν τις κρύες μας μέρες λίγο πιο όμορφες.

Protective Repair Stick
Το πρώτο σημείο του σώματος που εμφανίζει σημάδια ξηρότητας είναι τα χείλη. Το Protective Repair Stick είναι ιδανικό για τα σκασμένα, ξηρά και αφυδατωμένα χείλη με άμεση, θρεπτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά και βιταμίνη Ε για απαλά και λεία χείλη.

Nourishing Hand Cream
Κρέμα χεριών για εντατική επανόρθωση. Τα χέρια είναι ένα επίσης πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος, συνεχώς εκτεθειμένο στις κλιματικές αλλαγές. Η Nourishing Hand Cream είναι πλούσια σε θρεπτικά και επανορθωτικά συστατικά, καθώς και συστατικά αποκατάστασης των λιπιδίων. Προσφέρει στα ταλαιπωρημένα χέρια την ενυδάτωση και τη λείανση που χρειάζονται, αφήνοντάς τα με μία αίσθηση άνεσης και υπέροχης απαλότητας. Με καθημερινή χρήση, προλαμβάνει επίσης τα σημάδια γήρανσης των χεριών.

Γιατί ο χειμώνας καλά κρατεί!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Χρόνια πολλά Apivita μας!Next post: Beaute την Κυριακή με την αγαπημένη μου Yves Rocher Greece!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM