Φυσική φροντίδα Bioselect!

Για φυσική φροντίδα από την αγαπημένη μου Bioselect θα μιλήσουμε σήμερα και για την φανταστική σειρά Organic. Μια υπέροχη συλλογή με μόνο φυτικά συστατικά παρμένα από την εύφορη γη της Κρήτης.   

Λίγα λόγια για την Bioselect…

H Bioselect με αγάπη και σεβασμό στη φύση και τα υλικά που προσφέρει η Κρητική γη, ένας εύφορος τόπος με ήπιο μεσογειακό κλίμα και πλούσια φύση, δημιουργεί και παράγει τα προϊόντα της με συνταγές από επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης και με υψηλό ποσοστό, σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας. Η πλούσια ελληνική κληρονομιά και τα μοναδικά οφέλη των φυτικών προϊόντων που μόνο η Κρητική γη διαθέτει, και η χρήση των συστατικών σε συνταγές ομορφιάς, από την αρχαιότητα, ήταν η πηγή έμπνευσης και η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία των προϊόντων Bioselect από αγνά και φυσικά οργανικά συστατικά. To Dictamelia, προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελεί το βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα Bioselect. Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργεί και παράγει αποκλειστικά για τα προϊόντα της, κάτω από ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιόλαδου.

Ολοκληρωμένη σειρά Organic….

Η σειρά Organic προσφέρει απόλυτη προστασία και φροντίδα προσφέροντας προϊόντα ικανά να καλύψουν κάθε μας ανάγκη. Εγώ σου δείχνω τα δικά μου αγαπημένα και εσύ επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει. 

Γαλάκτωμα καθαρισμού για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Το έλαιο βαλσάμου, το φασκομηλόνερο και το Dictamelia καταπραΰνουν την επιδερμίδα ενώ το εκχύλισμα δενδρολίβανου προσφέρει ήπια αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση.

Τονωτική λοσιόν. Απαλή, τονωτική λοσιόν με εκχύλισμα υβίσκου που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πράσινο τσάι που προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Το Dictamelia, η αλόη και η αλλαντοΐνη καταπραΰνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα.

Απαλυντική μάσκα προσώπου. Απαλυντική και ενυδατική μάσκα προσώπου για κουρασμένα δέρματα. Οι απορροφητικές ικανότητες του λευκού αργίλου καθαρίζουν σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους που προκαλούν θαμπάδα, ενώ το Dictamelia, το εκχύλισμα γλυκόριζας και η αλόη ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.

Κρέμα απολέπισης προσώπου για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Κρέμα απολέπισης προσώπου με κόκκους από κουκούτσια ελιάς που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Το εκχύλισμα μολόχας, το Dictamelia και το φασκομηλόνερο καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα αναδίδοντας ένα φυσικό άρωμα.

Ενισχυμένος αντιγηραντικός ορός περιποίησης προσώπου και λαιμού. Οι συσφιγκτικές ιδιότητες του υβίσκου, των φύτρων alfa-alfa, του λούπινου και της βρώμης ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγχάνοντας σύσφιξη, τόνωση και μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας.

Ενυδατική κρέμα ημέρας για λιπαρές & μικτές επιδερμίδες. Κρέμα ημέρας ελαφριάς υφής. Τo Dictamelia και τα εκχυλίσματα από σταφύλι και δενδρολίβανο προσφέρουν ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική προστασία ενισχύοντας τις άμυνες της επιδερμίδας, ενώ η φυσική πούδρα από ρύζι χαρίζει στο δέρμα ματ όψη.

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών. Tα φυσικά εκχυλίσματα φτέρης και φύτρων alfa-alfa συσφίγγουν και λειαίνουν τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών ενώ το Dictamelia καταπραΰνει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή.

Ένα ακόμη προϊόν που λάτρεψα είναι η παραδοσιακή κεραλοιφή της συλλογής. H έμπνευση για τη φυσική-100% οργανική αλοιφή προέρχεται από μια παλιά κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτού δίκταμo και του ελαιόλαδου. Το Dictamelia, σε συνδυασμό με το οργανικό μελισσόκερο, απαλύνει και περιποιείται τις ξηρές περιοχές ενώ καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Μόνο αγάπη για την Bioselect!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Όλα τα αγαθά της φύσης σε ένα μόνο προϊόν, NUTRILITE DOUBLE XNext post: Πρόληψη, ομορφιά και ευεξία στο επίκεντρο, BEAUTY DAY

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM