Ώρα για φροντίδα σώματος, Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer

Η ώρα που πρέπει να αποχωριστούμε τα χειμωνιάτικα και τη θέση τους να πάρουν τα φανταστικά καλοκαιρινά μας πλησιάζει. Η στιγμή που το μυαλό μας αρμενίζει σε παραλίες και εξωτικούς προορισμούς κοντοζυγώνει.  Η ώρα όμως που πρέπει να φροντίσουμε το σώμα μας είναι τώρα, για αυτό μαζί θα δούμε πως να προετοιμαστούμε σωστά. Η σημερινή μου καλεσμένη είναι η φανταστική Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer και λέω φανταστική διότι εδώ και ένα μήνα περίπου έχει γίνει η καλύτερη μου φίλη. Μία μαγική κρέμα αδυνατίσματος που λάτρεψα πολύ γρήγορα μιας και τα αποτελέσματα της είναι εμφανή σε πολύ λίγο χρόνο. Το τελειο αυτό προϊόν από την Shiseido υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι εσύ να ξεχωρίσεις, αφού θα έχεις ήδη φτιάξει το ομορφότερο σώμα.

Η Super Slimming reducer είναι μια κρέµα σώµατος υψηλών επιδόσεων σε μορφή τζελ που παρέχει ισχυρά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας. Η αποκλειστική σύνθεση SLM Fragrance (Μείγμα εσπεριδοειδών και μπαχαρικών) της Shiseido, που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2002, ενισχύει την έκκριση νοραδρεναλίνης, η οποία έχει αποδειχτεί ότι δρα αποτελεσματικά στην έκκριση των UCP3, των πρωτεϊνών καύσης του λίπους. Χάρη στην τριπλή δράση της Τεχνολογίας Fat  Fighting System μετατρέπει το ουδέτερο λίπος σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, µειώνοντας το τοπικό πάχος και αποτρέπει το µελλοντικό σχηµατισµό λίπους στο σώµα, αφήνοντας το δέρµα σου λείο, απαλό και μεταξένιο. Οι μηροί αναδιαμορφώνονται, η μέση δείχνει πιο λεπτή και η σιλουέτα σμιλεύεται.

Άπλωσε το πάνω από τις περιοχές που είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα, όπως οι μηροί, οι γοφοί, η μέση, οι γλουτοί και τα μπράτσα, και κάνε μασάζ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εγώ την χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα!

Όμορφο σώμα με Shiseido!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Manta Hair, η χτένα των ονείρων σου!Next post: Ο Κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή…Crocus Collector!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM