Ο Κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή…Crocus Collector!

Μέσα από την Collector, o οργανικός κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή και μας παρουσιάζει ένα νέο, ελληνικό Brand που όμοιο του δύσκολα θα βρεις. «Συλλέγοντας» από τα στίγματα του λουλουδιού τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά του, η επιστημονική ομάδα της Collector δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus Complex. Για πρώτη φορά, θρεπτικά στοιχεία συνδυάζονται με πρωτοπόρα βιοτεχνολογικά δραστικά, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πολλαπλών δράσεων ικανό να καλύπτει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας.
Το όλο concept & branding εμπνεύστηκε από κάποιες τοιχογραφίες που βρέθηκαν στο παλάτι της Κνωσού στην Κρήτη και στο ακρωτήρι της Σαντορίνης όπου εμφανίζεται ένας κυανός/μπλε πίθηκος να συλλέγει το λουλούδι του κρόκου. Οι ιστορικοί των ονομάζουν “Κροκοσυλλέκτη”, εξ ου και το όνομα της σειράς Collector και το όνομα της “ναυαρχίδας” κρέμας Crocus Collector Cream. Στο πλαϊνό της συσκευασίας αναγράφεται η σχετική ιστορία, καθώς και στο εσωτερικό φυλλάδιο με τις οδηγίες εφαρμογής. Ανοίγοντας την συσκευασία, υπάρχει μια ανάγλυφη αναπαράσταση της τοιχογραφίας, η οποία διαφέρει σε κάθε κωδικό με σκοπό να “ζωντανέψουμε” την ιστορία του Κροκοσυλλέκτη πιθήκου.
 
Σε ότι αφορά την φόρμουλα των καλλυντικών, το marketing βασίζεται σε ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα, το “Crocus Compex” (κατοχυρωμένο trademark) με κύριο συστατικό τον βιολογικό κρόκο Κοζάνης, το οποίο δίνει και το χαρακτηριστικό υποκίτρινο χρώμα στην κρέμα. Δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με Κρόκο και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το προϊόν. Εκτός του Κρόκου, η φόρμουλα αποτελείται από μια σειρά αυστηρά διαλεγμένων φυσικών δραστικών συστατικών τα οποία αποδεδειγμένα έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα με μεγάλα ποσοστά efficacy και efficiency. Όλα τα λάδια που περιέχονται είναι φυτικά και πιστοποιημένα 100% οργανικά. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα GMO Free, δηλαδή δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες ύλες και επιπλέον είναι κατάλληλα για vegans. Δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και mineral oils. Κανένα προϊόν δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, ούτε έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Και το πιο σημαντικό, είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ και στο ευρωπαϊκό οργανισμό CPNP. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για εξαγωγή σε Ευρώπη και Αμερική.
 
Η σειρά αποτελείται από 4 κωδικούς και είναι οι εξής. Κρέμα 24ωρη προσώπου-ματιών-λαιμού 100ml. Κρέμα ημέρας με SPF30 100ml. Εξειδικευμένη Θεραπεία για την περιοχή των ματιών, κατάλληλη και για όλο το πρόσωπο 30ml. Απαλός καθαρισμός, τόνωση και αφαίρεση makeup για πρόσωπο και μάτια 200ml. Το προϊόν έχει χειροποίητο χαρακτήρα με εξαιρετική ποιότητα υλικών και παράγεται στην Ελλάδα σε μικρές ποσότητες σε χώρο με πιστοποιημένες ISO και GMP διαδικασίες. Η όλη προσέγγιση είναι πρωτοποριακή για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς φυσικών καλλυντικών, και όχι μόνο. Το δίκτυο διανομής είναι κυρίως ξενοδοχεία-spa, wellness clubs καθώς και κάποια exclusive καταστήματα. Επίσης τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο www.crocus-collector.com και σε επιλεγμένα φαρμακεία. η συσκευασία είναι ήδη υποψήφια για 4 design awards σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το γραφείο το οποίο επιμελήθηκε τον σχεδιασμό έχει βραβευτεί επανειλημμένα στο παρελθόν.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Collector από 14 έως 17 Μαρτίου συμμετέχει στην Cosmoprof, στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στην Ιταλία, που γίνεται για cosmetics, όπου έχει διακριθεί να προβάλει τα Colllector σε μια αίθουσα αφιερωμένη στα πιο πρωτοπόρα, καινοτόμα, high end, niche brands του κόσμου (Extraordinary Gallery – The Green selection). Είναι η μόνη Ελληνική διάκριση!!
Συνεχίζεται…
Πόπη
 
 
 
0 comments
5 likes
Prev post: Ώρα για φροντίδα σώματος, Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming ReducerNext post: Check-Matte Compact Case by YOUTH LAB. Dermocosmetics

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM