Check-Matte Compact Case by YOUTH LAB. Dermocosmetics

Ένα νέο καινοτόμο προϊόν μόλις κατέφθασε από την YOUTH LAB. Dermocosmetics και νομίζω θα το λατρέψουν μικρά και μεγάλα κορίτσια. Το Check-Matte Compact Case είναι η ιδανική λύση για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες κάθε εποχή του χρόνου. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα λοιπόν.
.
Το Check-Matte Compact Case στηρίζεται σε μία πρωτοποριακή ελαφριά ημιδιαφανής φόρμουλα, που απορροφά το σμήγμα ενώ ελαχιστοποιεί τους πόρους, δίνει ματ φινίρισμα, αναζωογονεί και δημιουργεί μακιγιάζ όλη την ημέρα, χωρίς να διαταράσσεται η σταθερότητά του. Βελτιώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων, ενυδατώνει, φρεσκάρει και ανανεώνει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Ένα καινοτόμο προϊόν με πολλαπλά οφέλη που υπερκερνά τα οφέλη των blotting papers ή των primers αφού απορροφά τη λιπαρότητα, καθαρίζει και εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους, ενυδατώνει, έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση!
.
Κυκλοφορεί σε premium compact συσκευασία με καθρέπτη και αντιμικροβιακό σφουγγαράκι για την ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος πριν την ενυδάτωση και το μακιγιάζ αλλά και για να φρεσκάρει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της μέρας πάνω από το μακιγιάζ, δίχως να επηρεάζει την σταθερότητά του. Παράλληλα, κυκλοφορεί και το CHECK-MATTE Refiller σεσωληνάριο των 12mlγια το επαναγέμισμα της compact συσκευασίας. Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, parabens και γλουτένη.
Φανταστικό το νέο Check-Matte Compact Case από την YOUTH LAB. Dermocosmetics, στο συστήνω ανεπιφύλακτα!
Πόπη.
0 comments
1 like
Prev post: Ο Κρόκος Κοζάνης μας συστήνεται από την αρχή…Crocus Collector!Next post: Θα ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη…Catrice !

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM