essie spring collection 2019

 

put your pinkies out, spring is served in style!

Την άνοιξη είναι καιρός για pinkies out. Το απογευματινό τσάι στον κήπο είναι όλα γύρω από ένα teacup half full, για αυτό φόρεσε το φλοράλ σου φόρεμα και ετοιμάσου να απολαύσεις tiers of joy με ένα touch of sugar. Κανείς δεν πήρε reign check σε αυτό το πάρτυ, υπάρχουν πολλά stirring secrets που δεν θες να χάσεις!

Η essie παρουσιάζει την spring 2019 collection και πραγματικά εντυπωσιάζει ακόμα και την πιο δύσπιστη. Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για ένα απογευματινό τσάι. Όλο το σκηνικό είναι στημένο σε ένα μυστικό κήπο γεμάτο από ανθισμένα λουλούδια. Φαντάσου φλοράλ τραπεζομάντηλα με παστέλ παστάκια, επιχρυσωμένα σερβίτσια από πορσελάνη και γλυκά tête-à-tête. Είναι το πάρτυ για τσάι της essie, και είσαι καλεσμένη. Σέρβιρε την άνοιξη με στυλ. Βάλε τα χρωματιστά τριανταφυλένια φλυντζάνια σου για τσάι και άφησε τα ντελικάτα σου δάχτυλα να περπατήσουν αυτή την μοναδική συλλογή με φλοράλ και γυαλιστερές αποχρώσεις. Μια παραμυθένια παλέτα που προσφέρει θηλυκότητα και ρομαντισμό. Συνδύασέ τα τέλεια με ένα μακρύ δαντελωτό φόρεμα και πέρλες και άσε τον εαυτό σου να ζήσει την ομορφιά της στιγμής.

Υπέροχες, μοναδικές ανοιξιάτικες αποχρώσεις, αυτό δηλαδή που θες στην καλύτερη εποχή του. teacup half full ένα αισιόδοξο καστανό βερνίκι ξεχειλισμένο με ιριδίζον χρυσό. a touch of sugar ένα γαρυφαλλί ροζ εμπλουτισμένο με χρυσή λάμψη. reign check νιώσε βασιλική περιποίηση με ένα μεταλλικό σκούρο πράσινο βερνίκι.  pinkies out κομψό και κατάλληλο για όλες τις ώρες, το περλέ βερικοκί βερνίκι είναι το αγαπημένο όλων. stirring secrets αναμειγνήστε ένα μυστηριώδες κρεμώδες nude μπεζ βερνίκι με απαλές νότες τριαντάφυλλου. tiers of joy ένα γυλιστέρο βερνίκι με ιριδίζον λιλά είνα μία κορυφαία απόχρωση.

Καλώς μας ήρθες essie spring collection 2019!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Μην αφήνεις τίποτα να σε σταματά, Head & Shoulders!Next post: Αloe+Colors…νέα προσέγγιση στην ομορφιά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM