Η νέα υπερτροφή των μαλλιών μόλις ήρθε από το Pantene!

Ήρθε η στιγμή να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου όπως ενδυναμώνεις το σώμα σου με τη νέα σειρά Pantene Hair Superfood!

Το Pantene φέρνει τη νέα σειρά Hair Superfood που συνδυάζει ένα μείγμα ενεργών βασικών θρεπτικών συστατικών και δρα σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά μας, χαρίζοντάς τους εντατική περιποίηση και δύναμη, όπως συμβαίνει με την ενίσχυση του οργανισμού, για μαλλιά 100% πιο πλούσια και δυνατά.

Είναι γνωστό, ότι όλες μας σήμερα έχουμε την ευεξία και την υγεία ως πρώτη προτεραιότητά. Υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη τάση σε ό,τι αφορά τη διατροφή και την ενίσχυση του οργανισμού, με βιταμίνες και υπερτροφές. Επιπλέον, δεν ενημερωνομάστε μόνο για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της υγείας και των υπερτροφών, αλλά παίρνουμε και συμπληρώματα για τη βελτίωση του οργανισμού μας και της υγείας μας και, ως εκ τούτου, χρειάζονται προϊόντα ομορφιάς που ανταποκρίνονται σε αυτές τις προσδοκίες.

Τα μαλλιά, ακριβώς όπως ο οργανισμός μας, έχουν ανάγκη από ορισμένα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να παραμείνουν δυνατά, υγιή και προστατευμένα από το καθημερινό περιβαλλοντικό στρες, όπως το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το νερό κατά τη διάρκεια του λουσίματος, καθώς και από τη φθορά που προκαλεί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, σε προϊόντα styling, και η τακτική άσκηση. Αυτή η καθημερινή καταπόνηση έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια θρεπτικών συστατικών και την αραίωση των μαλλιών. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά, που δεν παρέχουν θρεπτικά συστατικά μόνο τοπικά στην επιφάνεια της τρίχας, αλλά να δυναμώνουν και να αναζωογονούν τα μαλλιά. Το πιο πρόσφατο επίτευγμα του Pantene προσφέρει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών Pro-V, που συνδυάζει την υψηλότερη συγκέντρωση προβιταμίνης B5, λιπιδίων και αντιοξειδωτικών. Η σύνθεση οποία περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως εκείνα που περιέχονται σε πολλές υπερτροφές, μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε στα μαλλιά σας την απαραίτητη εντατική περιποίηση και ενδυνάμωση που χαρίζουμε και στον οργανισμό μας.

Τώρα μπορούμε να χαρίσουμε στα μαλλιά μας την περιποίηση και τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε και στον οργανισμό μας χάρη στη νέα σειρά Pantene Hair Superfood και στην ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει τα εξής:

Σαμπουάν Pantene Hair Superfood παρέχει θρεπτικά συστατικά που μεταμορφώνουν τα αδύναμα, λεπτά μαλλιά σε μαλλιά πιο δυνατά, με πιο πλούσια όψη από τη ρίζα. Pantene Hair Superfood Conditioner για περισσότερη περιποίηση και ενδυνάμωση της τρίχας σε βάθος. Εντοπίζει και αντιμετωπίζει διάφορα επίπεδα φθοράς, παρέχοντας στοχευμένη περιποίηση και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Pantene Hair Superfood 3 Minute Miracle που ενδυναμώνει εσωτερικά και εξωτερικά. Έχει  τη δύναμη εντατικής περιποίησης και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά όπως ένα conditioner, συμβάλλοντας στην επανόρθωση της ορατής φθοράς των μαλλιών ως και τριών μηνών μέσα σε τρία μόλις λεπτά. Τέλος η φανταστική εντατική Μάσκα Pantene Hair Superfood είναι ένα προϊόν εντατικής περιποίησης σε βάθος, με μικρο-θρεπτικά συστατικά, θρεπτικά λιπίδια και ενεργά αντιοξειδωτικά που σφραγίζουν την ενυδάτωση βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας.

Τώρα έχουμε τη νέα υπερτροφή για τα μαλλιά μας μόνο από το Pantene!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Αloe+Colors…νέα προσέγγιση στην ομορφιά!Next post: Νέα σειρά NovAge Ecollagen Wrinkle Power από την Oriflame

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM