Όλη η φύση σε ένα μπουκάλι…Aveda!

Αγαπώ πολύ τα προϊόντα Aveda για αυτό άλλωστε έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το αγαπημένο αυτό Brand. Σήμερα μαζί θα γνωρίσουμε τη νέα σειρά για θρέψη μακράς διάρκειας χωρίς σιλικόνη σε δύο μοναδικά προϊόντα. Σαμπουάν και Conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών με φανταστική ποιότητα, εξαιρετικό αποτέλεσμα και φίνο, φυσικό άρωμα.

Το αγνό, απαλό, καθημερινό σαμπουάν Shampure Nurturing Shampoo με πρωτεΐνη Morikue καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει μακράς διάρκειας θρέψη με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ το έλαιο αβυσσινίας το κάνει μοναδικό και ξεχωριστό.  Είναι εμπλουτισμένο με ένα χαλαρωτικό άρωμα από 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Shampure Nurturing Conditioner παρέχει καθημερινή προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις και βλάβες με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνες με έλαιο αβυσσινίας και με ένα μοναδικό, αρωματικό μείγμα από 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών. Η φόρμουλά με πρωτεΐνη Morikue επιτρέπει στα μαλλιά να ξεμπλέκονται εύκολα αφήνοντας τα απαλά, μεταξένια  και πολύ όμορφα.

Την Aveda να την αγαπάς λίγο παραπάνω!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: *New* Vinosource S.O.S Intense Moisturizing Cream by CaudalieNext post: «Ένα μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM