Pure Clay Detox, η μαύρη μάσκα που θα λατρέψεις!

Να τις αγαπάς τις «μαύρες» μάσκες, γιατί εκτός ότι κρύβουν ένα μικρό μυστήριο είναι και θαυματουργές. Είναι εξελιγμένες και προσφέρουν στο δέρμα πολλά πλεονεκτήματα. Πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν παρόμοιες ή τουλάχιστον εμείς δεν τις γνωρίζαμε, τα πράγματα όμως αλλάζουν, εξελίσσονται, προσφέροντας μας πολλές επιλογές και μια από αυτές είναι οι «μαύρες» μάσκες προσώπου. Σήμερα μαζί θα γνωρίσουμε τη Pure Clay Detox της L’Oréal Paris και θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει παραπάνω.

Τα εργαστήρια της L’Oréal Paris συνδύασαν 3 είδη Αργίλου με ενεργό άνθρακα για ισχυρή δράση καθαρισμού, δημιουργώντας μια εξαιρετικά κρεμώδη μάσκα, προσφέροντας εντατικό καθαρισμό και αίσθηση αποτοξίνωσης στην επιδερμίδα. Μια εξαιρετική μάσκα Αργίλου με ενεργό άνθρακα, για εντατικό καθαρισμό, αίσθηση αποτοξίνωσης και λάμψη της επιδερμίδας. Η Καθαρή Άργιλος με υψηλή συγκέντρωση πυριτικού άλατος, γνωστή για την ικανότητά της να απορροφά τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος.  Η Άργιλος Μοντμοριλλονίτης εξαιρετικά πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, γνωστή για την ισχυρή της δράση κατά των ατελειών. Η Μαροκινή Άργιλος Ghassoul με υψηλή συγκέντρωση ιχνοστοιχείων, γνωστή για τη συμβολή της στον καθαρισμό της επιδερμίδας

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά, η επιδερμίδα καθαρίζει είναι πιο λαμπερή, είναι πιο φρέσκια, με αίσθηση αποτοξίνωσης. Μέρα με τη μέρα το δέρμα αναπνέει, φαίνεται να μεταμορφώνεται ορατά, ακτινοβολεί από ομορφιά. Άπλωσε σε καθαρή επιδερμίδα 2 με 3 φορές την εβδομάδα, εφάρμοσε μια λεπτή στρώση σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Άφησε την να στεγνώσει σε 5 έως 10 λεπτά και ξέβγαλε με χλιαρό νερό ή με μια νωπή πετσέτα, θα ενθουσιαστείς!

Θα την βρεις σε απίστευτα χαμηλή τιμή στο Notino.gr μην τη χάσεις!!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Τέλος στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα!Next post: Νέο Βody Υogurt Κάνναβη & Καρύδα από τα Messinian Spa!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM