Το όραμα που έγινε άρωμα… Zoniou Perfume Creators

Αρώματα, αυτό το μοναδικό «αξεσουάρ» που μαγεύει τις αισθήσεις!

Η μαγεία της ανακάλυψης, αυτό το υπέροχο συναίσθημα που νιώθω κάθε φορά που έχω να μοιραστώ μαζί σου κάτι νέο πραγματικά δεν περιγράφεται. Αρώματα μπλεγμένα με υφές βελούδινες και νότες σπάνιες που μπορούν να σε ταξιδέψουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Σε έναν κόσμο που ονειρεύεσαι να μοσχοβολάει αγάπη, φροντίδα και καθαρότητα. Σήμερα έχω τη χαρά να φιλοξενώ το Zoniou Perfume Creators ένα ελληνικό brand που ξέρει να μπλέκει μοναδικές εσάνς και να δημιουργεί εκλεπτυσμένες μυρωδιές.

Η ιστορία…

Είμαστε perfume creators. Το ίδιο κι εσείς!

Το άρωμα είναι η ζωή μας και μια πολύτιμη οικογενειακή παράδοση που ξεπερνά τα 40 χρόνια. Η χημικός-αρωματοποιός Νίκη Ζώνιου εδώ και 20 χρόνια συνεχίζει και εξελίσσει το αρχικό όραμα της οικογενειακής επιχείρησης φέρνοντας την έννοια της εμπειρίας στη διαδικασία δημιουργίας αρώματος. Στόχος της Νίκης Ζώνιου είναι να γίνει ο καθένας δημιουργός και να μπορεί να συνθέτει το δικό του άρωμα αποτυπώνοντας αναμνήσεις, επιθυμίες, ιδιαίτερες στιγμές. Το άρωμα πρέπει να το ζεις. Με αυτή τη φιλοσοφία, το 2013 δημιουργείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο κατάστημα του δικτύου Zoniou από τη νέα εταιρεία A. Ζώνιου – Κ. Μπεκρής Ο.Ε. και κάπου εκεί ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Η Νίκη Ζώνιου υλοποιεί το όραμά της για έναν χώρο σύγχρονο, προσιτό σε όλους, γεμάτο επιλογές και δημιουργία. Μπορείς να διαλέξεις ή να δημιουργήσεις το δικό σου άρωμα. Να το φορέσεις με όλους τους τρόπους σε αφρόλουτρο, body mist, hair mist. Να αρωματίσεις το χώρο σου και να βρεις αρωματικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην ευεξία και στην ομορφιά. Το τέλειο άρωμα είναι αυτό που είναι πραγματικά δικό σου.

Η Νίκη Ζώνιου…
Το όραμα που έγινε άρωμα!

Από τις αέρινες και ενορχηστρωμένες κινήσεις της καταλαβαίνεις ότι δίνει κίνηση σε έναν αόρατο κόσμο. Μπροστά σε δεκάδες μικρές φιάλες με μαγικά εσάνς, η αρωματοποιός Νίκη Ζώνιου, δεν συνθέτει απλά ένα νέο άρωμα. Δημιουργεί τη χημική σύνθεση των συναισθημάτων. Η Νίκη Ζώνιου σπούδασε χημεία, όμως τα αρώματα είχαν κατακτήσει τη ζωή της καιρό πριν. Από παιδί, όταν ο πατέρας της Δοξάκης Ζώνιος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των αρωμάτων, άρχισε να απομνημονεύει ευωδιές. Μετά ήξερε καλά τι ήθελε. Να φτιάχνει αρώματα που παγιδεύουν μνήμες και συναισθήματα και σε ταξιδεύουν σε αγαπημένες εμπειρίες. Το πρώτο βήμα για να φτιάξεις ένα άρωμα, αποκαλύπτει, είναι να επιλέξεις το συναίσθημα που θέλεις να περιγράψεις. Μπορεί να είναι μία ανάμνηση ή ένα χρώμα. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μόλις γνώρισες ή ένα μουσικό κομμάτι. Όταν ένα άρωμα κατακτά το χώρο, δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί συμβαίνει κάτι μαγικό. Σαν να έχει δική του ψυχή, σου επιβάλλεται για να πει την ιστορία του. Το 2008 το άρωμα έγινε όραμα και η Νίκη Ζώνιου δημιουργεί το πρώτο κατάστημα Zoniou στη Θεσσαλονίκη. Έναν ολόκληρο κόσμο από αρώματα και αρωματικά ελιξίρια που την εμπνέουν, σε έναν χώρο που προσφέρει μία ολιστική εμπειρία αγοράς. Στα τρία καταστήματα Zoniou που υπάρχουν σήμερα, μπορούμε να συνθέσουμε το δικό μας άρωμα. Είναι ο τρόπος της Νίκης Ζώνιου να μοιράζεται την τέχνη της, ώστε να μην αγοράζουμε απλά το άρωμα, αλλά να το ζούμε.

Συνεχίζεται…

Πόπη.

0 comments
12 likes
Prev post: Ghd platinum+ η “έξυπνη” πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου!Next post: Grand Opening για το πρώτο Rivage store στην Ελλάδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM