Ghd platinum+ η “έξυπνη” πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου!

Οι μπούκλες των ονείρων σου, το ίσιο που λατρεύεις, όποιες και να είναι οι επιθυμίες σου, ένα νέο φανταστικό εργαλείο θα τις εκπληρώσει. Μια αλλιώτικη, “έξυπνη” πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου μόλις κατέφθασε για να κάνει τα μαλλιά σου να χαίρονται κάθε τους στιγμή. Χωρίς κόπο και χωρίς χρόνο γίνε τώρα εσύ ο καλλιτέχνης που θα δημιουργήσεις τα ομορφότερα χτενίσματα στο λεπτό, χρειάζεσαι μόνο την εκπληκτική ghd platinum+.

H ‘’έξυπνη’’ πρέσα από την Ghd συνδυάζει την προηγμένη ultra zone τεχνολογία πρόβλεψης, την τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling, το νέο ghd platinum+ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σου και στον τρόπο που δημιουργείς styling, ελέγχοντας τη θερμοκρασία πιο αποτελεσματικά και προβλέποντας τις ανάγκες κάθε φορά, για ασυναγώνιστα αποτελέσματα και μαλλιά πιο δυνατά και πιο υγιή από ποτέ.

H ghd platinum+ είναι το εργαλείο styling που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη εξατομικευμένη τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone. Η ultra zone τεχνολογία πρόβλεψης αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου και προσαρμόζει την ισχύ, ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή κατά το μήκος των δύο πλακών στους 185°C , την ιδανική θερμοκρασία για styling, χαρίζοντάς όμορφο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο κατά μήκος των πλακών και μέσω της τεχνολογίας πρόβλεψης, αυτή η επαναστατική πρέσα ανιχνεύει την ποιότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία ισιώνεις και προσαρμόζεται ανάλογα, προκειμένου να έχεις ασυναγώνιστα αποτελέσματα πιο γρήγορα και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου.

Η πρωτοποριακή συνδεσμολογία σε σχήμα U διασφαλίζει ότι οι πλάκες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες, ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο κατά τη διάρκεια του styling, ενώ το στρογγυλό στέλεχος σου επιτρέπει είτε να δημιουργείς μπούκλες και κυματισμούς, είτε να ισιώνεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα. Οι προηγμένες πλάκες ακριβείας με λαμπερό φινίρισμα στο τελείωμα γλιστρούν αβίαστα στα μαλλιά, χαρίζοντας εύκολο και ιδανικά απαλό styling και λάμψη. Η παγκοσμίως συμβατή τάση σου επιτρέπει να έχεις εξαιρετική απόδοση σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, η αυτόματη λειτουργία αναμονής (sleep mode) απενεργοποιεί την πρέσα μετά από 30 λεπτά αδράνειας, για ξέγνοιαστη χρήση.

Ανακάλυψε τώρα εδώ το ghd platinum+, για υπέροχο αποτέλεσμα και ακόμη πιο δυνατά και υγιή μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα, που κάνει τα μαλλιά σου 70% πιο δυνατά, τους χαρίζει 2x προστασία χρώματος και 20% περισσότερη λάμψη.

Γίνε η βασίλισσα του styling με τη Ghd στο πλευρό σου!

Πόπη.

 

 

0 comments
1 like
Prev post: My Color Elixir…ApivitaNext post: Το όραμα που έγινε άρωμα… Zoniou Perfume Creators

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM