Πέντε υπέροχοι λόγοι για να είσαι λαμπερή!

Σήμερα έχω ένα φανταστικό νέο να σου πω, έχω πέντε υπέροχους λόγους για να λάμψεις. Το καλοκαίρι μάλλον ήρθε και εμείς πρέπει να το υποδεχτούμε όπως του αξίζει. Τώρα πρέπει λοιπόν να οργανωθούμε και να φροντίσουμε σωστά το δέρμα μας ξεκινώντας από τα βασικά. Ο χειμώνας, το κρύο και γενικότερα όλη αυτή η μουντάδα που κράτησε πολύ καιρό η επιδερμίδα μας έχασε τη λάμψη της για αυτό εμείς θα φροντίσουμε να την επαναφέρουμε.

5 φαντάστηκα προϊόντα από την Pixi Beauty θα μεταμορφώσουν σήμερα την επιδερμίδα μας  και θα της δώσουν την λάμψη που της αξίζει. Η σειρά Glow με μια ολοκληρωμένη συλλογή θα φροντίσει για αυτό.

Βήμα πρώτο…

Ξεκινά με το Glow Tonic Cleansing Gel, Pixi Beauty. Αυτό το ενυδατικό τζελ καθαρισμού αφαιρεί τις ακαθαρσίες χωρίς να διώχνει την υγρασία από το δέρμα. Με ένα μοναδικό μείγμα που περιέχει γλυκολικό οξύ, εκχύλισα καστανιάς και αλόη βοηθάει στην τελειοποίηση και λάμψη της επιδερμίδας αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό.

Βημα δεύτερο…

Απαραίτητο βήμα η τονωτική λοσιόν, για αυτό μην την παραμελείς ποτέ. Το Pixi Glow Tonic είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη και αναζωογονητική λοσιόν  προσώπου που καθαρίζει βαθιά τους πόρους, αφαιρώντας την λιπαρότητα και τους ρύπους. Η μοναδική του φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με 5% γλυκολικό οξύ που καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει, ενώ η αλόη βέρα καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Βήμα τρίτο…

Τα Serums να τα αγαπάς λίγο παραπάνω γιατί δουλεύουν βαθιά και εντοπίζουν καλύτερα τις ανάγκες μας.  Το Glow Tonic Serum είναι ένα από αυτά τα μαγικά προϊόντα, αφού προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση και απαλότητα.

Βήμα τέταρτο…

Πολύ βασικό βήμα η κρέμα σου, γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν την ξεχνάς. Έτσι δεν πρέπει να ξεχάσεις και την pHenomenal Gel, αφού μπορεί να σου προσφέρει εξισορρόπηση, ενυδάτωση και πολύ λάμψη. Επίσης θα προετοιμάσει σωστά το δέρμα για το μακιγιάζ σου.

Βήμα πέμπτο…

Το πέμπτο βήμα είναι μαγικό, γιατί δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Το On-the-Glow είναι ένα φανταστικό, ενυδατικό στικ που μπορείς να το χρησιμοποιείς ότι ώρα θες όπου θες. Ιδανικό για πρόσωπο, χείλη, και μαλλιά θα σου προσφέρει έξτρα ενυδάτωση στο λεπτό. Είναι αυτό ακριβώς που θες για τα ταξίδια σου.

Ακολούθησε τα πέντε αυτά μαγικά βήματα και θα με θυμηθείς!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Grand Opening για το πρώτο Rivage store στην Ελλάδα!Next post: Ένα δώρο σε σένα από την Kure Bazaar στο υπέροχο Spa του Μεγάλη Βρετανία!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM