Η Kure Bazaar στο Placebo Pharmacy, μια απολαυστική εμπειρία που πρέπει να γνωρίσεις!!

Την αγάπη μου για τα βερνίκια Kure Bazaar τη γνωρίζεις πολύ καλά, άλλωστε πριν λίγες μέρες σου μίλησα για την φανταστική εμπειρία που είχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με τα προϊόντα της Kure bazaar. Δες εδώ πόσο απολαυστικό μπορεί να γίνει ένα μανικιούρ όταν ο χώρος σε εμπνέει και τα υλικά έχουν εξαιρετική ποιότητα.

Σήμερα φίλη μου επανέρχομαι για να σου πω ότι τώρα μπορείς να βρεις τα προϊόντα νυχιών της Kure Bazaar με αποκλειστική σύνθεση 10 free μέχρι και 90% φυσικής προέλευσης σε έναν μοναδικά όμορφο χώρο και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Τα εξαιρετικά αυτά μανό διατηρουν την ζωτικότητα των νυχιών με σεβασμό στο φυσικό κύκλο αναγέννησης τους. Η 10 free σύνθεση είναι εμπλουτισμένη επίσης με εκχύλισμα Baboo και βιταμίνη Ε, χωρίς καθόλου χημικά συστατικά και είναι ιδανικό για εγκύους άλλα και για γυναίκες που βρίσκονται στην διαδικασία κάποιας θεραπείας.

Στο Placebo Pharmacy λοιπόν αγαπημένη μου μπορείς τώρα να βρεις όλα τα προϊόντα της Kure Bazaar απολαμβάνοντας μια εμπειρία αγοράς που μόνο φαρμακείο δεν θυμίζει. Ο μαγικός αυτός χώρος είναι πολλά περισσότερα από ένα φαρμακείο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Με εφόδια τη δημιουργική τους ομάδα, τα καινοτόμα προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, την ιστορία 20+9 ετών που “κουβαλάνε”, τη γνώση και την εξειδίκευση στο Placebo Pharmacy βρίσκεις οτιδήποτε έχεις ανάγκη σε συνδυασμό με τη μοναδική εξυπηρέτηση.

Οι άνθρωποι της “οικογένειας” του Placebo είναι πάντα διαθέσιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Με θετική διάθεση πάνω απ’ όλα αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν τον μοναδικό πελάτη, προσφέροντας του μια μοναδική εμπειρία. Η ομάδα τους αποτελείται από φαρμακοποιούς, διατροφολόγους, αισθητικούς και όχι μόνο. Λειτουργούν Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00 & Σάββατο 08:00 – 20:00 και με την επιστημονική τους κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία τους είναι δίπλα μας πριν και μετά από τις αγορές μας.

Στο Placebo εκτός από την αγαπημένη μου Kure bazaar μπορείς να βρεις premium και καινοτόμα προϊόντα τα οποία διαθέτουν υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ευχάριστες υφές. Καλύπτουν ποικίλες ανάγκες για όλη την οικογένεια και στα ράφια τους μπορείς να βρεις οτιδήποτε χρειαστείς από ένα φαρμακείο, αλλά και πλήθος άλλων προϊόντων που ούτε μπορείς να φανταστείς όπως: προϊόντα προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ και αρώματα, παιδικά καλλυντικά και είδη, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητικά, ρούχα, γυαλιά, βιβλία, τρόφιμα, αθλητιατρικά είδη, design αντικείμενα, είδη και αξεσουάρ για κατοικίδια και πόσα άλλα ακόμη.

Το Placebo Pharmacy βραβεύτηκε το 2011 ως το καλύτερο κτίριο στον κόσμο στα Χ International Awards, αφήνοντας στη δεύτερη θέση εκείνη τη χρονιά το διαστημοδρόμιο του Richard Branson ενώ έχουν δημοσιευτεί εγκωμιαστικά αφιερώματα σε βιβλία και περιοδικά αρχιτεκτονικής και design σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Η διεθνής αναγνωρισιμότητά του, έχει μετατρέψει το Placebo σε τουριστικό προορισμό, καθώς πλήθος τουριστών αλλά και κορυφαίες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα, έρχονται και στο φαρμακείο ώστε να το θαυμάσουν από κοντά.

Αν θες να γνωρίσεις τα δικά μου Kure Bazaar αγαπημένα άλλα και το μοναδικό Placebo Pharmacy δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Τα δικά μου αγαπημένα από Zoniou Perfume Creators!Next post: Η ξηρή επιδερμίδα είναι και αυτή ευαίσθητη και θέλει την δική της φροντίδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM