Surf Spray από την Bumble and bumble για sexy ανεπιτήδευτο look στην παραλία!

Τα καλοκαίρια μας πρέπει να είναι ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τίποτα να βαραίνει τις όμορφες μέρες μας. Ο χρόνος αυτός, ο πολύτιμος που όλοι περιμένουμε επιβάλλεται να τον ζούμε δίχως άγχη και προβλήματα. Για αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίζουν ούτε τα μαλλιά μας αφού μπορούμε να έχουμε sexy ανεπιτήδευτο look στην παραλία με το θαυματουργό Surf Spray από την Bumble and bumble σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Και αν εσύ αγαπημένη μου φίλη έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά θα το αγαπήσεις λίγο παραπάνω.

Από την εμφάνισή του το 2001, το Surf Spray παραμένει το κορυφαίο προϊόν για τη δημιουργία sexy ανεπιτήδευτο look παραλίας στα μαλλιά. Το Surf Spray αιχμαλωτίζει το όνειρο κάθε γυναίκας σε ένα μπουκάλι προσφέροντας με μια κίνηση όγκο, ελαφρύ κράτημα και άψογο ματ τελείωμα αποκαλύπτοντας τα στιλιστικά μυστικά των ειδικών για look παραλίας στα μαλλιά. Είναι ιδανικό για σπαστά μαλλιά και όσους αγαπούν το πώς είναι τα μαλλιά τους στην παραλία. Προσθέτει σώμα στα λεπτά, δουλεύεται σε νωπά που στεγνώνουν φυσικά ή και σε στεγνά μαλλιά για sexy πινελιές και όγκο στη ρίζα.

Λίγα λόγια για τη Bumble and bumble…

Η Bumble and bumble. ξεκίνησε ως ένα κομμωτήριο στη Ν. Υόρκη το 1977, όπου μέσω πρωτοπόρων κουρεμάτων, βαφών και χτενισμάτων εδραιώθηκε στο κόσμο της μόδας και των editorials ως μια θρυλική δημιουργική ομάδα, με ισχυρή ηθική στο σχέδιο και τα εκπληκτικά προϊόντα που μέχρι και σήμερα παραμένει χωρίς φόβο αλλά με πάθος αφιερωμένη στην τέχνη της κομμωτικής. Πλέον, η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη σειρά περιποίησης μαλλιών που απαρτίζεται από σαμπουάν, conditioner, προϊόντα styling και θεραπείες καθώς επίσης και το bumble University, το οποίο παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση για τη διοίκηση και τον σχεδιασμό Κομμωτηρίων. Τα προϊόντα Bb. αποτελούν το αντικείμενο του πόθου για τους επαγγελματίες της μόδας και της ομορφιάς αλλά και τους editorial stylists σε όλον τον κόσμο.

Θα το βρεις στα Sephora, στα πολυκαταστήματα Attica και επιλεγμένα online shops!

Πόπη.

0 comments
5 likes
Prev post: Το “κρύο” που σε αδυνατίζει είναι το νέο Body Slim Cryoactif απο την LieracNext post: Άγγιγμα τόσο απαλό που σχεδόν δεν φαίνεται, Photoderm NUDE Touch SPF50+ απο την Bioderma!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM