Bar Voyage, ένα ταξίδι στο όνειρο!

Welcome on board!

Ένα ταξίδι στο όνειρο στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μόλις ξεκίνησε και μας καλωσορίζει σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Μας εύχεται … Bar Voyage και μας ξεναγεί σε μια υπέροχη διαδρομή που το μόνο που μας αφήνει είναι ένα υπέροχο χαμόγελο απόλαυσης. Καθημερινά από τις 19:00 φοράμε την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση & με διαβατήριο ένα μενού επιμελημένο από την έμπειρη ομάδα των bartenders του ξενοδοχείου θα εξερευνήσουμε τρεις ιδιαίτερους προορισμούς και θα απολαύσουμε σπάνια premium ποτά & cocktails. Έλα μαζί μου να απολύσουμε μια φανταστική εμπειρία στο κέντρο της πόλης.

Τρία ποτά, τρεις μοναδικές εμπειρίες γεύσεων και αρωμάτων σε περιμένουν καθημερινά και σου υπόσχομαι προσωπικά ότι θα ενθουσιαστείς πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι. Στο ισόγειο στο Alexander’s bar θα ξεκινήσεις με Aperitivo με την συνέχεια να γίνεται πιο έντονη στο Alexander’s Cigar Lounge που θα δοκιμάσεις εξαιρετικό παλαιωμένο Ρούμι. Στο Bar 8 εκτός το υπέροχο Gin που θα έχεις την τύχη να γευθείς θα απολαύσεις την ομορφότερη θέα που έχεις φανταστεί.

Αν λοιπόν αναζητάς σπάνιες γεύση, μοναδική πολυτέλεια και εμπειρίες εκλεκτών αρωμάτων σου εύχομαι Bar Voyage!

Πόπη.

 

0 comments
1 like
Prev post: Μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα συλλεκτικά Messinian Spa Vintage Box, ανακάλυψε τα!Next post: Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM