Ενυδάτωση προσώπου μετά το καλοκαίρι από τη Fresh Line!

H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Το καλοκαίρι, λόγω της έκθεσης στον ήλιο, της αυξημένης θερμοκρασίας και της αυξημένης εφίδρωσης, αυξάνονται οι ανάγκες ενυδάτωσης του δέρματος μας. Επιπλέον, το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να φαίνεται θάμπη και κουρασμένη.

Η αφυδάτωση αφορά κάθε τύπο επιδερμίδας, κανονική, ξηρή, λιπαρή και μεικτή.  Το αφυδατωμένο δέρμα είναι θαμπό και τραχύ στην αφή του. Απολεπίζεται ελαφρά και καμιά φορά παρουσιάζει γραμμές αφυδάτωσης, ακόμη και σχισίματα. Το δέρμα μας μπορεί να ενυδατωθεί τόσο εσωτερικά με διατροφή όσο και εξωτερικά με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα. Για να ισορροπήσει όμως άμεσα το δέρμα μας, πρέπει η διατροφή να είναι πλούσια σε νερό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα.

Η σειρά Ωκεανίδα από την Fresh Line που θα γνωρίσουμε σήμερα μαζί είναι η δική μου πρόταση για να δώσεις στο πρόσωπο σου την χαμένη του υγρασία. Μια νέα συλλογή που αποτελείτε από τρία εξαιρετικά προϊόντα για άμεση ενυδάτωση.

Το αναζωογονητικό σέρουμ πολλαπλής προστασίας με δροσερή υφή είναι ιδανικό για εντατική ενυδάτωση, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Γλιστράει απαλά πάνω στο δέρμα απελευθερώνοντας τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά του. Εμπλουτισμένο με υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα από φύκια, αναζωογονητικό θαλάσσιο νερό & πολυσακχαρίτες που ενισχύουν το μικροβίωμα του δέρματος, αποκαθιστούν το pH βελτιώνοντας την υγεία και την ομορφιά του. Καινοτόμο δραστικό από 3 είδη ρυζιού και βιολογικό έλαιο σόγιας προσφέρει προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες, τη ρύπανση σε συνδυασμό με αντιοξειωτική δράση. Το σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου προσδίδει ενυδάτωση που διαρκεί και αυξάνει την περιεκτικότητα νερού στο δέρμα. Το δέρμα είναι πιο λείο, σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με ενυδατική για εντατική ενυδάτωση. Ιδανικό και σαν βάση για μακιγιάζ.

Η απαλή & εκλεπτισμένη κρέμα της σειράς είναι ιδανική για κανονικά προς ξηρά δέρματα που προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση για μια λεία νεανική επιδερμίδα.  Περιβάλλει το δέρμα με απαλότητα, προστατεύει σαν «αόρατο δεύτερο δέρμα» από εξωτερικές επιθέσεις. Ενισχυμένη με καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινό νερό και πολυσακχαρίτες που ενιχύει τη μικροχλωρίδα του δέρματος, βελτιώνει και αποκαθιστά την υγεία του η οποία συχνά διαταράσεται από εξωτερικές επιθέσεις, σε μόλις 7 ημέρες. Ενυδατικό σύμπλεγμα μικροφυκών & μήλου προσδίδει 12ωρη ενυδάτωση, προστατεύει από την απώλεια νερού για ορατά πιο ενυδατωμένο & ανθεκτικό δέρμα. Τα φυσικά σάκχαρα προσφέρουν 3D ενυδάτωση για κυκλοφορία της υγρασίας σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και ενίσχυση του υαλουρονικού οξέος.

Τέλος, η κρέμα- τζελ ματιών πολλαπλής προστασίας με απαλή αίσθηση είναι αυτή που προσδίδει εντατική ενυδάτωση στην ντελικάτη περιοχή των ματιών. Διαθέτει εμπλουτισμένη φόρμουλα με σκουαλένιο και αμυγδαλέλαιο που αναπληρώνουν τα φυσικά λιπίδια και αποτρέπουν την απώλεια νερού. Κλινικά αποδεδειγμένο σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου ενισχύει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, ενισχύει την λειτουργία του επιδερμικού φραγμού για δέρμα πιο λείο και απαλό. Πατενταρισμένο δραστικό από ρύζι και βιολογικό έλαιο σόγιας ενισχύει την ανθεκτικότητα ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες όπως η μόλυνση, οι ελεύθερες ρίζες & το μπλε φως, ενισχύει την άμυνα και την επανόρθωση των κυττάρων. Το εκχύλισμα κοραλλιού πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων. Η απαλή σύνθεση είναι απαλλαγμένη από άρωμα και χρώμα.

Ανακάλυψε το μυστικό για ένα πιο υγιές νεανικό, απαλό, λείο και ομοιογενές δέρμα που περιβάλλεται από ένα φρέσκο δροσερό άρωμα μέσα από την συλλογή Ωκεανίδα από την Fresh Line!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Jackie Aina Palette, η παλέτα που θα λατρέψεις!Next post: Βρες την χαμένη σου αυτοπεποίθηση με την μαγική σειρά Invati Men από την Aveda!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM