Τα προϊόντα Cinq Mondes που χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία μου (Fleurs de Bali Face Ritual) στο Orloff Day Spa!

Μια μέρα στο Orloff Day Spa είναι μια μέρα μαγική, υπέροχη και αυτό φαίνεται την ίδια ακριβώς στιγμή. Η απόλαυση στο ομορφότερο spa της πόλης είναι μια εμπειρία που θες να ζεις ξανά και ξανά. Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για την θεραπεία που έκανα εγώ (Fleurs de Bali Face Ritual)  και πόσο πολύ μου άρεσε, δες εδώ ολόκληρο το άρθρο. Σήμερα επιστρέφω να σου πω για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θεραπεία μου και πως εγώ συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ και στο σπίτι μου!

Τρία εξαιρετικά προϊόντα που λάτρεψα από την Cinq Mondes κατά τη διάρκεια του Fleurs de Bali Face Ritual και φυσικά με ακολούθησαν και βρήκαν θέση στο δικό μου ράφι ομορφιάς.

Flowers Cleansing Balm 150ml.

Εξαιρετικό το Flowers Cleansing Balm σε συσκευασία 150ml. Καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα με έναν βελούδινο τρόπο, αφαιρεί επίσης το ίδιο καλά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Είναι δανικό για ξηρά δέρματα, αφού παράλληλα ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα. Ένας ακόμη λόγος που το κάνει ξεχωριστό είναι το υπέροχο άρωμα του. Στα συστατικά του θα βρεις, mango butter, passion fruit oil, Suprem Bali Flowers.

Five Flowers Micellar Cleansing Water 200ml.

Το 3in1Five Flowers Micellar Cleansing Water σε συσκευασία 200ml αφαιρεί αδιάβροχο μακιγιάζ, καθαρίζει, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Με υπέροχο άρωμα και δροσερή υφή, θα το λατρέψεις. Στα συστατικά του θα βρεις, Frangipani, Hibiscus Extract, Lotus Flower, Organic Ylang Ylang, Gardenia

Riche Cream of Youth 50ml. 

Η Riche Cream of Youth σε συσκευασία 50ml είναι μία συσφικτική κρέμα ημέρας και νύχτας. Αναζοωγώνιση, ανάπλαση και αντιγήρανση, ότι ακριβώς χρειάζομαι. Η μεταξένια υφή της και το θεϊκό της άρωμά θα σε κερδίσουν από την πρώτη εφαρμογή. Μια κρέμα που πραγματικά αξίζει φίλη μου να δοκιμάσεις. Στα μοναδικά της συστατικά θα βρεις, Pomegranate, Padina Pavonica, Avena Sativa.

Μια πραγματική ιεροτελεστία η φροντίδα με τα προϊόντα της Cinq Mondes!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Glow… το νέο λανσάρισμα από την Bumble and bumble που θα ενθουσιάσει!!Next post: Abeille Royale, η χρυσή σειρά από την Guerlain!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM