Glow… το νέο λανσάρισμα από την Bumble and bumble που θα ενθουσιάσει!!

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε απλά για ένα νέο λανσάρισμα, θα μιλήσουμε για ένα χρυσό λανσάρισμα. Η Bumble and bumble φέρνει τη νέα σειρά Glow και πίστεψέ με αναμένεται να κάνει θραύση. Άλλωστε όλες γνωρίζουμε ότι η Bumble and bumble είναι βασίλισσα του Styling των μαλλιών αφού κάθε της προϊόν είναι μοναδικό προσφέροντας την τελειότητα στα μαλλιά μας.

Η νέα συλλογή Glow αποτελείται από τρία υπέροχα προϊόντα για απόλυτη επανόρθωση και προστασία από την εκτεταμένη θερμική επεξεργασία. Η σειρά είναι φτιαγμένη για όλους τους τύπους μαλλιών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην στερηθεί κανείς την απόλαυση που προσφέρουν τα προϊόντα της Glow. Σε προ(σ)καλώ λοιπόν να τα γνωρίσουμε μαζί, τι λες, ακολουθείς;

Glow Bond-Building Styler…

Ένα multi-tasker προϊόν που τα κάνει όλα, ενισχύει τους δεσμούς τις τρίχας για να την δυναμώσει εκ των έσω, προστατεύει έναντι της θερμικής επεξεργασίας (μέχρι και τους 230ο), θωρακίζει την τρίχα ώστε να μην σπάει, προσδίδει απίθανη λάμψη, ανάλαφρο κράτημα – για μαλλιά που ακτινοβολούν. Επιδιορθώνει τους δεσμούς τις τρίχας ενώ εσύ κάνεις styling. Απλώσε σε όλο το μήκος των νωπών μαλλιών σου πριν το στέγνωμα ειδικά με πιστολάκι και δες τα μαλλιά σου να χαμογελούν.

Glow Blow Dry Accelerator…
Blow-dry στο μισό χρόνο, ναι ναι στο μισό χρόνο. Το σπρέι (χωρίς αεροζόλ) μειώνει το χρόνο του στεγνώματος κατά 50%,  αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Προστατεύει από τη θερμότητα και τις UV, δαμάζει το φριζάρισμα, αποτρέπει το σπάσιμο και λειώνει κάθε μια τρίχα για μαλλιά που ακτινοβολούν. Τώρα έχεις ένα υγιές και γρήγορο στέγνωμα. Εφάρμοσε σε όλο το μήκος των νωπών μαλλιών σου πριν το στέγνωμα με πιστολάκι, θα με θυμηθείς.

Glow Thermal Protection Mist…
Beat the heat. Ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας για styling σε στεγνά μαλλιά (μέχρι και τους 230ο), ταυτόχρονα επανορθώνει τη φθορά, ενυδατώνει και αποτρέπει το σπάσιμο για μαλλιά που λάμπουν από υγεία. Προσφέρει εντατική θερμοπροστασία για το styling σε στεγνά μαλλιά. Κούνα το! Εφάρμοσε στην στεγνή τούφα που πρόκειται να κάνετε styling και επανάλαβε. Θα το λατρέψεις.

Τα προϊόντα Glow από την Bumble and bumble είναι σχεδιασμένα για να δρουν μόνα τους αλλά και συνδυαστικά για την απόλυτη επανόρθωση και προστασία κατά της θερμικής επεξεργασίας!

Την νέα σειρά Glow άλλα και όλα τα προϊόντα της Bumble and bumble θα τα βρεις στα Sephora.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Aim White Now…καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια έχει το πιο λευκό χαμόγελο;Next post: Τα προϊόντα Cinq Mondes που χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία μου (Fleurs de Bali Face Ritual) στο Orloff Day Spa!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM