Νέο Deo Beauty Elixir από την Nivea!

Το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό που θα λατρέψει η επιδερμίδα μας!

Η Nivea παρουσιάζει το νέο Deo Beauty Elixir με έμπνευση το γάλα, το ζωτικό συστατικό της ζωής, έρχεται να προστεθεί στη σειρά αποσμητικής περιποίησης Nivea, για μοναδικά όμορφη επιδερμίδα, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις, στην περιοχή της μασχάλης.

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Nivea πέτυχε να απομονώσει πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσει τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του νέου ελιξίριου ομορφιάς. Χωρίς οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, απαλό με την επιδερμίδα, το νέο αποσμητικό είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής της μασχάλης, ακόμα και μετά το ξύρισμα. Η βελούδινη αίσθηση που χαρίζει το νέο Deo Beauty Elixir, προσφέρει 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και αποσμητική προστασία.

«Όταν νιώθω όμορφα, νιώθω ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ελευθερία & άνεση!» δηλώνουν 9 στις 10 γυναίκες. «Δεν πρόκειται για ένα ακόμα αποσμητικό, πρόκειται για το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό. Μετά από πολυετή έρευνα η NIVEA καινοτομεί, δημιουργώντας την πιο αποτελεσματική σύνθεση έως τώρα, που προσφέρει στην περιοχή της μασχάλης την πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα.» δηλώνει ο Δρ. Jens Schulz, υπεύθυνος εργαστηρίου στο τμήμα Product Development αποσμητικών στην Beiersdorf AG.

Διαφοροποιημένη σύνθεση για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη, το νέο αποσμητικό έρχεται σε 2 αρώματα…

Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive, για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, δρα κατά των ερεθισμών, ακόμα και μετά από καθημερινό ξύρισμα, απόλυτα συμβατό με την ευαίσθητη επιδερμίδα και δερματολογικά εγκεκριμένο. Με υπέροχο, διακριτικό άρωμα το Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive συνδυάζει αρώματα λουλουδιών, όπως το white musk, το γιασεμί και τα λευκά τριαντάφυλλα με απαλές φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα.

Nivea Deo Beauty Elixir Fresh, μια αναζωογονητική σύνθεση δίνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί, αφήνοντας την επιδερμίδα μας προστατευμένη. Με το χαρακτηριστικό άρωμα της φροντίδας Nivea, συνδυάζει άνθη, όπως η μπλε φρέζια και τα νούφαρα, με φρουτώδεις αναφορές από μήλο και περγαμόντο, για μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο.

Αυτό το νέο καλλυντικό, αποσμητικό από την Nivea θα το λατρέψει η επιδερμίδα μας!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Η Crocus Collector δεν είναι μία ακόμη μάρκα ομορφιάς, είναι πολλά παραπάνω!Next post: Δύο βραβευμένα RevitaLash Cosmetics προϊόντα σε ένα…Primer και Volumizing Mascara!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM