Manta Hair, η χτένα των ονείρων σου τώρα και σε κόκκινο-καφέ Βουργουνδίας!

Η καλεσμένη μου για σήμερα είναι για μια ακόμη φορά η Manta Hair και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε μιλήσει ξανά και σου παρουσίασα την δική μου λευκή Manta, το απόλυτο gadget μαλλιών, για την τσάντα, το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, την παραλία, τις διακοπές και απαραίτητος σύμμαχος για μαλλιά με extensions. Δες εδώ την πρώτη μου εντύπωση. Εκτός όμως από την λευκή κυκλοφορεί και σε μαύρο και στο νέο υπέρ-φανταστικό κόκκινο-καφέ Βουργουνδίας. Και οι τρεις είναι υπεροχές και κάθε μία από αυτές έχει την δική της ομορφιά.

 

Η Manta Hair είναι ιδανική για ταυτόχρονη χρήση με πιστολάκι μαλλιών, ψαλίδι ή πρέσα, ακόμα και σε βρεγμένα μαλλιά κατά την διάρκεια του λουσίματος ή της εφαρμογής μάσκας, θεραπείας, μαλακτικής κρέμας. Απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση μαλλιών με extensions. Πλένεται και καθαρίζεται εύκολα χωρίς να κρατά υγρασία.  Η χτένα συνοδεύεται από μια Plexiglass θήκη, ώστε να μπορεί να δοθεί ως δώρο αλλά και να μεταφέρεται εύκολα. Είναι φτιαγμένη από μαλακή σιλικόνη και τεχνολογία η οποία προστατεύεται από την πατέντα FLEXGUARD, εύπλαστη και προσαρμόζεται στην παλάμη του χεριού και δεν σπάει. Τα “δόντια” είναι επίσης μαλακά, εύκαμπτα και ελαχιστοποιούν το σπάσιμο τις τρίχας. Αντιστατική.  Κατάλληλη ακόμα και για τα ευαίσθητα μαλλιά των παιδιών από 0+ μιας και σχεδιάστηκε με σκοπό να προστατεύει και να προάγει την υγιή ανάπτυξη της τρίχας και να σέβεται το τριχωτό της κεφαλής. Αποτελεσματική στο να κάνει απαλό massage στο τριχωτό της κεφαλής και λόγω της υπεραιμίας που προκαλεί, ενισχύεται  η περαιτέρω ανάπτυξη του βολβού της τρίχας, πράγμα που αναγάγει την Μanta απαραίτητη τόσο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες με αδύναμα μαλλιά, καθώς και σε όσους έχουν υποστεί προσωρινή απώλεια των μαλλιών λόγω κάποιας θεραπείας.

Η βούρτσα Manta είναι υπερήφανη που υποστηρίζει το The Little Princess Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει περούκες από φυσικά μαλλιά δωρεάν σε παιδιά και νέους που έχουν χάσει τα μαλλιά τους μέσω της θεραπείας του καρκίνου και άλλων ασθενειών. Ιδρύθηκε το 2006 και βοηθά τα άτομα με καρκίνο – μέχρι την ηλικία των 24 ετών – με όσες περούκες χρειάζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους και την απώλεια μαλλιών. Από την ίδρυσή της, το Trust έχει δώσει πάνω από 6.000 περούκες και έχει χορηγήσει ερευνητικές επιχορηγήσεις ύψους πάνω από £ 1.700.000. Για κάθε 10 βούρτσες που πωλούνται, θα δώσουμε μια βούρτσα στο The Little Princess Trust για να την χρησιμοποιήσει ένα παιδί στα νέα εύθραυστα μαλλιά του που μακραίνουν, μετά ή κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πρόκειται για μια βραβευμένη καινοτόμα premium βούρτσα με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και υλικό, η οποία εισάγεται από Αγγλία αποκλειστικά για Ελλάδα και Κύπρο. Μπορείς να επισκεφτείς το www.mantahair.com για να έχεις πλήρη εικόνα. Η διάθεσή της γίνεται επιλεκτικά (πχ. Four Seasons Astir Palace, Costa Navarino, Attica Carelab).

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Miracle Age, η νέα σειρά της Thank You Farmer που θα σε ενθουσιάσει!!Next post: Aim White Now…καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια έχει το πιο λευκό χαμόγελο;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM