Μια μέρα με την Crocus Collector, είναι μια μέρα απολαυστική!

Μια βόλτα στο φαρμακείο τελικά μπορεί να μην είναι μια απλή βόλτα, μπορεί να γίνει μια εμπειρία ομορφιάς και να σε ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της Crocus Collector. Στο Placebo Pharmacy μια ιεροτελεστία περιποίησης σε περιμένει που θα σου μείνει αξέχαστη, ναι φίλη μου τώρα αυτή την υπεροχή φροντίδα μπορείς να την ζήσεις στο χώρο του φαρμακείου. Για την Crocus Collector έχουμε μιλήσει ξανά και ξέρεις ότι την αγαπώ λίγο παραπάνω, αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι μπορείς και εσύ να γνωρίσεις τα μοναδικά της προϊόντα απολαμβάνοντας τα οφέλη τους σε μια μοναδική καμπίνα ομορφιάς, εντελώς δωρεάν φυσικά.

Η Crocus Collector με βασικό συστατικό τον Κρόκο Κοζάνης και μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα ήρθε να ταράξει τα νερά στο χώρο της ομορφιάς και πίστεψε με θα το κάνει αφού μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω από όσα υπόσχεται. Ίσως η αγάπη για όλες εμάς που θέλουμε το καλύτερο για την επιδερμίδα μας, μπορεί η γνώση που κρύβεται στις σπάνιες και μοναδικές συσκευασίες, όλα μαζί συνθέτουν την καλύτερη ποιότητα που θα μπορούσες να βρεις.

Αυτή την μοναδική ποιότητα συνάντησα εγώ πριν λίγες μέρες αφού είχα την ευκαιρία να απολαύσω μια καμπίνα περιποίησης και φροντίδας ώστε να μάθω ακόμα περισσότερα για την Crocus Collector. Έμαθα λοιπόν ότι φόρμουλα των καλλυντικών βασίζεται σε ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα, το «Crocus Compex» με κύριο συστατικό τον βιολογικό κρόκο Κοζάνης, το οποίο δίνει και το χαρακτηριστικό υποκίτρινο χρώμα στην κρέμα. Δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με Κρόκο και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το προϊόν. Εκτός του Κρόκου, η φόρμουλα αποτελείται από μια σειρά αυστηρά διαλεγμένων φυσικών δραστικών συστατικών τα οποία αποδεδειγμένα έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα με μεγάλα ποσοστά efficacy και efficiency. Όλα τα λάδια που περιέχονται είναι φυτικά και πιστοποιημένα 100% οργανικά. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα GMO Free, δηλαδή δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες ύλες και επιπλέον είναι κατάλληλα για vegans. Δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και mineral oils. Κανένα προϊόν δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, ούτε έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Και το πιο σημαντικό, είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ και στο ευρωπαϊκό οργανισμό CPNP. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για εξαγωγή σε Ευρώπη και Αμερική.

Η έμπειρη και ενημερωμένη αισθητικός της Crocus Collector με φρόντισε και περιποιήθηκε το πρόσωπο μου με τέτοιο τρόπο που πραγματικά το απόλαυσα πολύ. Έμαθα πολλά πράγματα για τα ίδια τα προϊόντα αλλά και για την χρήση τους. Τέσσερις κωδικοί προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία κάνοντας την επιδερμίδα ομορφότερη από ποτέ. Σε επόμενο άρθρο θα σου μιλήσω αναλυτικά για όλα τα προϊόντα του Brand και θα καταλάβεις γιατί τα αγαπώ πραγματικά. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου στους χώρους που φιλοξενείται η Crocus Collector ώστε να την γνωρίσεις και να απολαύσεις τα οφέλη της!

Συνεχίζεται…

Πόπη.

 

0 comments
5 likes
Prev post: Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σου όπως ακριβώς τα θες, μόνο από την Benefit!!Next post: Η νέα σειρά Primer της Dust+Cream είναι εδώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM