Δύο βραβευμένα RevitaLash Cosmetics προϊόντα σε ένα…Primer και Volumizing Mascara!

Για ένα προϊόν που με εξέπληξε ευχάριστα θα σου μιλήσω σήμερα. Να σου πω αρχικά ότι εγώ και οι βλεφαρίδες μου δεν έχουμε την καλύτερη σχέση μιας και καμία μάσκαρα δεν τις ικανοποιεί. Μπορεί να δοκιμάσω μία πολύ ακριβή και να μην μου αρέσει ή να μην μου κάθεται καλά, μπορεί όμως να βρω μια πολύ οικονομική και να την λατρέψω. Η μάσκαρα διπλής όψης που συνδυάζει τα πρωτοποριακά RevitaLash Cosmetics Volumizing είναι το προϊόν που θα γνωρίσουμε μαζί, αφού τα βρήκε τέλεια με τις δικές μου βλεφαρίδες.

Μια πολύ ελαφριά μάσκαρα που δεν βαραίνει καθόλου τις βλεφαρίδες μου, ίσως η πιο ανάλαφρη που έχω φορέσει ποτέ. Η διαδικασία που για μένα είναι λιγουλάκι δύσκολη έγινε παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ένα μαγικό προϊόν που συνδυάζει τα πρωτοποριακά RevitaLash Cosmetics Volumizing και θα το λατρέψουν πολλές από εμάς.

Το Volumizing Primer Μπλε-ηλεκτρικ απόχρωση φωτίζει το βλέμμα και ενισχύει το βάθος της μάσκαρα. Τα πεπτίδια και η πανθενόλη ενισχύουν και θρέφουν τις βλεφαρίδες κάνοντας τες πιο ελαστικές ανθεκτικές ενάντια στο σπάσιμο. Τα φυσικά φυτικά εκχυλίσματα χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σιλικόνης ξεμπερδεύει και καλύπτει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες με το μοναδικό μπλε-ηλεκτρικ primer, φωτίζοντας το βλέμμα καθώς τις προετοιμάζει για την εφαρμογή της μάσκαρα. Το Volumizing Mascara που έρχεται αμέσως μετά με βιοτίνη και Soft Flex Polymers παρέχει έντονο χρώμα, παράλληλα δυναμώνουν τις βλεφαρίδες και χαρίζουν μήκος και ενίσχυση. Παραμένει σταθερό όλη μέρα αλλά αφαιρείται εύκολα με το ντεμακιγιάζ Micellar Water Lash Wash. Το βουρτσάκι σχήματος κλεψύδρας για όγκο, χαρίζει ένταση και προσαρμόζεται στη φυσική καμπυλότητα της γραμμής των βλεφαρίδων για ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Το Primer και Volumizing Mascara είναι κατάλληλη για Vegan, οφθαλμολογικά ελεγμένο, δερματολογικά ελεγμένο, κλινικά δοκιμασμένο, υποαλλεργικό, Oil-Free, χωρίς Parabens, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς άρωμα, χωρίς γλουτένη, δεν δοκιμάζεται σε ζώα, κατασκευάζεται στις Η.Π.Α και η stylish συσκευασίας της είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Λίγα λόγια για την  RevitaLash Cosmetics… 

Η RevitaLash Cosmetics, κορυφαία βραβευμένη σειρά cruelty-free προϊόντων για βλεφαρίδες, φρύδια και μαλλιά, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ενισχύουν και να βελτιώνουν την υγεία και τη φυσική ομορφιά των πιο πολύτιμων στοιχείων της ομορφιάς σας. Ως υπερήφανος υποστηρικτής της έρευνας και της εκπαίδευσης κατά του καρκίνου του μαστού, ελπίζει να συμμετάσχουμε όλοι μαζί στις προσπάθειές της να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του καρκίνου των γυναικών, εμπνέοντας ταυτόχρονα ομορφιά και ποιότητα ζωής, έναν στόχο που βρίσκεται στο επίκεντρο της RevitaLash Cosmetics. Η εταιρεία , δημιουργήθηκε το 2006, ξεκίνησε χάρη σε ένα προϊόν – τον πρωτοποριακό  ορό θρέψης για βλεφαρίδες – εμπνευσμένο από την τεράστια αγάπη του ιδρυτή για την αγαπημένη του γυναίκας Gayle, ως λύση για να την βοηθήσει να αισθάνεται όμορφη στη διάρκεια της θαρραλέας μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού. Από αυτό το μοναδικό, πρωτότυπο προϊόν προέρχεται μια ολόκληρη συλλογή καλλυντικών που βελτιώνουν και ενισχύουν την ομορφιά και προσφέρουν λύση για την αναζωογόνηση της φυσικής ομορφιάς και του εσωτερικού πνεύματος όλων των γυναικών, ενισχύοντας παράλληλα τον σκοπό χάρη στον οποίο ξεκίνησαν όλα!

Υπέροχα τα νέα και σήμερα!

Πόπη.

 

0 comments
1 like
Prev post: Νέο Deo Beauty Elixir από την Nivea!Next post: KO-BI-DO – Lifting & Plumping Facial…μια θεραπεία όνειρο!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM